agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Enerji
(https)

Beğeni Düzeni53Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-03-2015, 18:12   #11
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 26-07-2014
Sn meyvelitepe paylaşamayacağımdan değil paylaşmak istemediğimden sitenin adını vermek istemedim ama vereceğim hadi bakalım nereye varacaksınız .Ve bana yönelttiğiniz hayalperestlik gibi çirkin suçlamaları da size aynen iade ediyorum bir mühendis olarak gelip burada terbiye sınırları içerisinde size yardımcı olmaya çalıştığımı size hatırlatmak isterim.Resimleri aldığım siteye gelince şaşırmadım yine yanlış sanmışsınız bir kere benim paylastığım resimlerin üzerindeki yazılar ingilizce almanca değil interneti biraz fazla kurcalasaydınız bulacaktınız

Efenim linke gelince BINE Informationsdienst: Themeninfo: Elektrisch angetriebene Wärmepumpen - Solar-assisted heat pumps

Şimdi size hesabende ıspatını yapacaktım ama gidin başka bir makine mühendisine yaptırın hesabı veya siz yapında biz görelim zaten bu ülkede herkes herşeyin uzmanı...

Ayrıca ingilizce bilmeyen arkadaşlara da benim paylaştığım sistemin tam olarak altında yazan yazının tercümesini yapıyorum eğer hayali bir tercüme olmazsa "Fig. 38 Sırsız güneş kollektörlü ısı pompası sistemi solar enerjiyle toprağı besler veya direk olarak ısı pompasını ikincil bir ısı kaynağı olarak besler" Umarım anlayan ne demek istediğimi anlamıştır saygılar...

bahceseven Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025