![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
İşte bu kadar... Tebrikler... Mayanız artık olgunlaşmaya başladı. Maya aslında hazır ama gerçek ekmek yapmak için en az 10 günü tamamlama taraftarıyım... Dün ekmek videosuyla uğraştığımdan 9.Gün videosunu ekleyemedim. Birazdan 9. ve 10. Günleri sırasıyla eklemeye çalışacağım... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
10. ve Son Gün Maya Videosu... Artık mayamız hazır... Kavanoza alıp, ekmek yapacağımız zaman lâzım olan miktarda besleyip kullanabiliriz... İlk yaptığımız ekmekler bu noktadan sonra artık başarılı olacaktır. Gün geçtikçe mayamız daha güçlenecek, olgunlaşacak ve lezzetlenecektir. Yaptığımız ekmekler de her gün daha bir aromalı olacaktır... Maya olayını başarılı bir şekilde bitirdik. İlerleyen zamanlarda ekmek yapımları ile de birlikte olmak dileklerimle... İlk fırsatta "Maya nasıl beslenir ve saklanır?" videosunu da çekmek istiyorum. Bitince buradan onu da paylaşırım... Ekmek yaparken daha çok katılımcı olacağını ümit ediyorum... https://www.youtube.com/watch?v=pNnom9jhlFk |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough |
|
|