agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni219Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-02-2015, 23:21   #1
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
Diğer sıvı kıvamlı mayanın kabuğu iyice kalınlaştı ama gözenek oluşmadı, kullandığım kap çok yayvan olduğundan altta kalan maya iyice katılaşmış. Koku iyi olduğundan gözenek olmasa da kabuk altında kalan çok az miktardaki kazıdığım mayayı besledim. Yarına ne olacağını merak etmekteyim.
Bir netice alamazsanız, sıfırdan başlamanızı ve bu defa tartarak yapmanızı tavsiye ederim...

Boşuna zaman harcamayın...

Ozlem A beğendi.
TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-02-2015, 23:32   #2
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TigerX Mesajı Göster
Bir netice alamazsanız, sıfırdan başlamanızı ve bu defa tartarak yapmanızı tavsiye ederim...

Boşuna zaman harcamayın...
Yarın son gün, hala hareket yoksa diğeri ile devam edeceğim. Ve gece saat 2:00 den sonra maya başlatınca böyle olabiliyor, bu dikkat ve özen isteyen bir iş. Aslında üşütene kadar iyiydi, ama bu ikinci hatayı affettirebilecek miyim bakalım.

TigerX beğendi.
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025