agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni219Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-02-2015, 10:35   #10
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Aysel Yavuz Mesajı Göster
kabuğu kaldırdığımda biraz sulanmış gibiydi. Neden olabilir acaba ? Altlara doğru kabarcıklı olan hamur kısımdan videodaki gibi alıp besleme yaptım yinede..
Malzemeleri tartmadıysanız su oranı biraz fazla gelmiş olabilir...

İyi bir ekmek için mutfak terazsi olmazsa olmazlardan. Eğer mümkün değilse; malzemeleri ölçerken çok dikkat etmemiz ve verilen ölçülere muhakkak uymamız lazım...

Siz devam edin ve su oranına dikkat edin. Fazla geliyordur az biraz azaltınız...

Aysel Yavuz beğendi.
TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025