agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler
  • 28 Gönderen malina
  • 3 Gönderen Müjgan
  • 2 Gönderen malina
  • 3 Gönderen Müjgan
  • 2 Gönderen Müjgan
  • 4 Gönderen Ozlem A
  • 3 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Ozlem A
  • 7 Gönderen Ozlem A
  • 7 Gönderen Ozlem A
  • 7 Gönderen Ozlem A
  • 8 Gönderen Ozlem A
  • 9 Gönderen Ozlem A
  • 6 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 10 Gönderen Ozlem A
  • 6 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen malina
  • 1 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-04-2017, 11:57   #20
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Zeytin değil üzüm kullan demiştim ama yapmamakta direnmişsin

karpuzun kesilmişine benzer çizikler atmak (fikir var ama nasıl olacağını gözümde canlandırmış değilim) gelişigüzel yerden patlamasını önleyecektir.

Ellerine sağlık

Güler, Ozlem A ve A_NOMAD beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025