![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
|
Sonra 220 C önden ısıttığım fırını ekmeği koyar koymaz 200 C düşürdüm. İlk 15 dakika su püskürterek, sonraki 15 dakika kalıbın içinde, son 10 dakikada ise kalıptan çıkarıp fırın taşı üzerinde pişirdim. Fırından çıkarıp 1,5 saat soğuttum. Ve sürpriz, karpuz düşüp patladı ![]() Fotoğrafını birazdan ekleyeceğim, kesilir hale gelmesini bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
|
Ama bu olmadı işte! Nasıl yani? Heyecanla aşamaları okurken bu sürpriz... Hiç beğenmedim, hiç. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|