agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler
  • 28 Gönderen malina
  • 3 Gönderen Müjgan
  • 2 Gönderen malina
  • 3 Gönderen Müjgan
  • 2 Gönderen Müjgan
  • 4 Gönderen Ozlem A
  • 3 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Ozlem A
  • 7 Gönderen Ozlem A
  • 7 Gönderen Ozlem A
  • 7 Gönderen Ozlem A
  • 8 Gönderen Ozlem A
  • 9 Gönderen Ozlem A
  • 6 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 10 Gönderen Ozlem A
  • 6 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen malina
  • 1 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-04-2017, 13:16   #14
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Sonra 220 C önden ısıttığım fırını ekmeği koyar koymaz 200 C düşürdüm. İlk 15 dakika su püskürterek, sonraki 15 dakika kalıbın içinde, son 10 dakikada ise kalıptan çıkarıp fırın taşı üzerinde pişirdim. Fırından çıkarıp 1,5 saat soğuttum.

Ve sürpriz, karpuz düşüp patladı

Fotoğrafını birazdan ekleyeceğim, kesilir hale gelmesini bekliyorum

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025