![]()  | 
	|
		
			
  | 
	|||||||
114Beğeniler
      
      
				4
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				3
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				7
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				7
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				7
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				8
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				9
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				6
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				10
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				6
				Gönderen Ozlem A
			
			
			
				1
				Gönderen Ozlem A
			
			
			| 
		 | 
 | 
	
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç | 
| 
			
			 | 
		#14 | 
| 
			
			 Moderatör 
			
			
			
			Giriş Tarihi: 08-05-2012 
				Şehir: Istanbul 
				
				
					Mesajlar: 1,774
				 
				
				
				
				
				 | 
	
	
	
		
		
		
	         Sonra 220 C önden ısıttığım fırını ekmeği koyar koymaz 200 C düşürdüm.  İlk 15 dakika su püskürterek, sonraki 15 dakika kalıbın içinde, son 10 dakikada ise kalıptan çıkarıp fırın taşı üzerinde pişirdim.  Fırından çıkarıp 1,5 saat soğuttum. Ve sürpriz, karpuz düşüp patladı ![]() Fotoğrafını birazdan ekleyeceğim, kesilir hale gelmesini bekliyorum ![]()  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
                 
		
		
	 | 
		
  | 
	
		 |