agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-07-2012, 13:18   #17
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Buna bir çözüm bulunmuş

Yoğurma işlemini makinede yapıyorsunuz.

Mekineyi kapatıp, ekşi mayalı hamurun kabarmasını bekliyorsunuz.

Kabarma tamamlanınca, sadece pişirme fonksiyonu kullanarak (makinenin süre uzatmak için kullanılan 10 dakika kadarlık uzatma fonksiyonu) (makinem yok anlatanın yalancısıyım ekmeği pişiriyorsunuz...
Güzel, çok güzel de... Bunu düşünmedim değil, lakin yaz aylarında farketmese de, kışın soğukta mayanın o makinede kabarmasını nasıl umucaz? Makinenin üzerine battaniye örtermişiz ))

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025