![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: Rize- Şanlıurfa
Mesajlar: 303
|
Eveeettt, herşey yolunda demek ki Kefirli ekmek benim de aklımdaydı ama denemek kısmet olmadı. Eh madem ki yapan var derhal denemeli.Miss gibi ekşi maya kokusuna nazır, kitap çeviren akademisyen Emine Beder sentezi Müjgan Hanım, çok hoşsunuz ![]() Yanlıııız bu ekmeklere sınır koymak epeyce bir irade gerektiriyor, aman dikkat sevgili Kiraz ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
)) Bu nedenle ekmek makinesinde ekmek yaparken kefir kullanıyorum. İnanılmaz hoş bir koku veriyor ekmeğe ve ekmek elastiki oluyor, parçalanmıyor keserken. Tek sorun ekmek yaparken ılık su kullanılır ya, kefirin de ılık olması gerekiyor. Eğer dolaptan çıkardımsa benmari yönemiyle ısıtıyorum hafiften. Sonuç mükemmel. Onca kefiri içmektense yararlı bir yerde kullanmak da cabası oluyor.![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|