View Single Post
Eski 04-05-2011, 10:54   #12
Müjgan
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Didem hanım kefiri keşfetmek güzel Ekmeğin dokusunu değiştiriyor resmen.
İlk kullanımda yarı kefir yarı su kullanın, kefire torpil de yapabilirsiniz azıcık. Daha sonra kefir miktarını artırmanızı öneririm. İşin püf noktasına gelince makinede yaparken ilk 15 dk da hamur yoğrulduktan sonra, makinenizi kapatın ve 10-15 dk kadar bekleyin. Daha sonra programı en baştan başlatın. Bu bekletme sürelerini kendiniz de deneye yanıla değiştirebilirsiniz.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön