agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 2 Gönderen Müjgan

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-05-2011, 10:40   #16
Ağaç Dostu
 
Didem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-12-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 111
Neredeyse 20 yıldır evde kefir mayalayan, son 5 yıldır da evde ekmek yapan biri olarak nasıl atlamışım bu kefirli ekmeği, bir türlü akıl erdiremiyorum. Son dönemde aynen Müjgan hanımın bahsettiği gibi hergün yaptığım ve tüketilemeyen kefiri dökerek heba ediyordum. Yeni bir kullanım alanı bulduğuma çok sevindim.
Ancak bir püf noktası sorabilir miyim sizlere; ekmek makinasına koyduğum suyun tamamını kefir olarak mı değiştireyim, yoksa ikisini karıştırıyor musunuz? Ekmeğimin dağılmasından çok şikayetçiydim, bu yolla ufalanmasını da önlemiş olacağım galiba..
Ellerinize sağlık arkadaşlar..

Didem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025