agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-03-2011, 12:07   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Hafta sonu kalorifer sürekli yandığı için, hamurun soğuma problemi olmadı, radyatörün üzerine tahta koyup, kabı buraya yerleştirmiştim. Acaba buzdolabından sonra hamur bana küstü mü? Bakalım akşama ne naz yapacak?

Ekmek makinesin hamur kabartma kısmını bir kaç kere çörek hamuru için kullanmıştım, sonuç mükemmeldi, odada o kadar güzel kabartmama imkan yoktu. Hamuru buzdolabına koyup akşam kullandığım halde üzeri kapalı olmasaydı, kabından taşacaktı.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025