agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-02-2011, 09:40   #11
Ağaç Dostu
 
livadi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: Rize- Şanlıurfa
Mesajlar: 303
Ben emekli olunca ekmekçi mi açsam diye düşünmeye başladım Güler Hanım
Ev yapımı ekşi mayalı ekmekçi...

Müjgan Hanım, ben ayırdığımı mayalık hamuru, buzdolabından çıkarıp, ılık bir yerde yarım saat kadar beklettikten sonra ( bu şekilde göz göz olup kabarıyor maya) hamura katıyorum, aktive etmek derken kastettiğiniz tam olarak nasıl bir işlem? İlk mayalamada olduğu gibi su ve un ilavesi mi yapıyorsunuz?

livadi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025