agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-02-2011, 08:15   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
O tencerede benim de uzun zamandır gözüm var, güveç için düşünüyordum ama ekmek için kullanılabileceğini duyunca daha da hevesli oldum. Tavasını almıştım, memnunum sadece fiyatları yüksek.

Kalan mayama bugün de beyaz un kattım, pek keyifli, radyatörün üzerinden almama rağmen köpüklenmeye başlamış.

Tahminim, maya hazırlarken, tam buğday ununda suyunu daha az koymak gerekiyor, çünkü ekmeğini yaparken de daha az su istiyor, yoksa kabarmıyor. Mayanın ununu arttıralı beri sulanma da olmadı. Pazar sabahı ikinci ekmeği yapacağım

Bu tencere ve tavalar Macro Center şubelerinde, et reyonunun yakınında satılıyor.

Ankara'da satış yerleri:

ANKARA
BOYNER- ANKAMALL
BOYNER- PANORA AVM
ALP BİLLURİYE
KÜTAHYA PORSELEN- ANKARA ARCADIUM AVM
TEPE HOME- BİLKENT
LAVAS TURİZM
BUTCHA STEAKHOUSE- ÇAYYOLU
BİLLURİYE DÜNYASI
HOME ART- OPTIMUM AVM


Düzenleyen Kiraz : 18-02-2011 saat 09:10
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025