agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-02-2011, 20:18   #11
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Vaayyy! )) Kiraz hanım, ilk ekmek için çok başarılı görünüyorr.
Ellerinize sağlık. Bakalım diğer denemeleriniz nasıl olacak?

Hamuru direkt olarak tepsiye koymayı ben de düşündümdü, hatta bunu malina'ya da anlattım bi sohbette. O'nun önerisi benim almaya çekindiğim, kapaklı demir döküm tencere idi. Anladığım kadarıyla bu tencere, ısıyı mükemmel ilettiği için ekmeği pişirmedeki başarıyı yükseltiyor. Web sitelerinden o tencerelere bayaca bi göz gezdirdim. Hatta Ankara'da birkaç yere baktım, bulamadım. Sanırım siteden sipariş vericem sonunda)

Name:  hecha-Stewpan-tencere-19cm.jpg
Views: 2584
Size:  11.8 KB


Hani derler ya: "Terzinin dikişi kötü, işini gösteren ütü..." Ekmek yapmanın derin sırrını henüz çözemeyince, tencerelerden medet umuyorum. Kimbilir belki de gerçekten bu işin sırrı o tencerededir.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025