agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-02-2011, 22:42   #11
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Deneme3

Name:  ekmek3-2.jpg
Views: 2824
Size:  31.7 KB



Bu akşam üçüncü denemeyi yaptım. Gittikçe düzeliyor sanırım.
Bu kez kabına yapışmadı da...
Mayasına annemin önerisiyle bir çorba kaşığı kadar tarhana koymuştum. Hem fermantasyonu hızlandırdı, hem de o güzelim tarhana kokusu ekmeğe geçti. Henüz tadına bakmadım ama iyi olduğuna eminimm



Name:  ekmek3-3.jpg
Views: 2990
Size:  29.8 KB
Tek kusuru kabarırken üstüne çizik atmamam oldu. Bu yüzden yandaki en zayıf noktalardan çatladı. Ama napiim, kabarırken çizik atınca, sönecek diye ödüm patlıyor.. İlerde daha cesur olurum gibi... )

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025