![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun... Kapları önceden fırına soktum ama, hamurla birilikte çok düşük ısıda... en alta un da serptiğim halde kare şeklindeki kaptan çıkarmakta zorlandım, biraz yapışmıştı. Diğer yuvarlak kapta öyle bi sorun olmadı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Deneme3
![]() Bu akşam üçüncü denemeyi yaptım. Gittikçe düzeliyor sanırım. Bu kez kabına yapışmadı da... Mayasına annemin önerisiyle bir çorba kaşığı kadar tarhana koymuştum. Hem fermantasyonu hızlandırdı, hem de o güzelim tarhana kokusu ekmeğe geçti. Henüz tadına bakmadım ama iyi olduğuna eminimm ![]() ![]() Tek kusuru kabarırken üstüne çizik atmamam oldu. Bu yüzden yandaki en zayıf noktalardan çatladı. Ama napiim, kabarırken çizik atınca, sönecek diye ödüm patlıyor.. İlerde daha cesur olurum gibi... ) |
|
|
|
![]() |
|
|