![]() |
|
![]() |
#19 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bir şeye karşı çıkılrken bunlar önceden bilinir. Hükümet aman da ne iyi ettiniz buyrun hoşgeldiniz diyecek halde değildi sanırım. Her hükümet gibi bir konuda duyarlığı olan insanları n protestolarına baskı uyguladı. Bunda şaşılacak bir durum yok. Eğer buysa umutsuzluk yaratan hiç başlamamaları gerekir. Zamanında Ovacık altın madni için Ankara'da yürüyenlerin çöken havuz konusunda oldukları yerde bile sees çıkarmamış olmalarını bne başka türlü değerlendiremiyorum. Bir sistemin bir yapılanmasına bir uygulamasına karşı çıılyor. Sistem aman ne iyi ben bunu hemen değiştireyim diyecek değil. Zaten mücadele de buna deniyor . Sonuç elde edene kadar devam etmek. Anadoluyu vermeyeceğiz. Evet Şehre giremediler. Girselerdi başarı mı elde edilmiş olacaktı. Bu yol işe yaramıyormuş bu ortaya çıktı demek uygulanan yol yanlış. Daha önce itiraz edilen konularda işleyişin değiştirilmesi için bir çaba mı olmuş kurumalara yetkililere, birilerine öneriler raporlar mı sunulmuş görülüşmeye mi çalışılmış, hiç biri işe yaramamış mı tek yol seçim paniği halindeki Ankara'ya gitmek mi kalmış. Bir ben mi farkedebildim tam da seçim üzeri işe yaramayacak bir eylem demeyi. Bana İran atasözünü hatırlatıyor büyük taşı tutan atmak istemeyen. İyi niyetli olmak bir şeyleri korumaya çalışmak yeterli değil sadece başlangıç. Bir de akılcı birr program yapmak sürekli olarak günün gerçeklerine göre revize etmek gerekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|