View Single Post
Eski 18-05-2011, 20:28   #189
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Hoş bir alnıtlama oyunu daha oynamışsınız şimdi bu çalışmanızın çevrenin korunması konusuna nasıl bir katkı yapatığına dair bir argümanı beklemek çok mu fazla bir istek olur.

"Ordaki sudan içebilirmisiniz ?"
Denizler su dolu, siz oradaki suyu içer misiniz? Aslında ilk aklıma su dolu olan yer olarak deniz gelmedi. Su doludur diye herşeyi içmeye çalışmıyoruz.

Kimin ne kadar altını olduğu değil. Bu satırları yazmak için size gereken paranın altın rezervi olarak karşılığı olduğu gerçeğine yönelmelisiniz.

Hollanda'ya değil buradaki altına yani.

"ülkeye giren altın karşılğı ya da karşılksız Dolarlar hem benim hemde ülkem için gerekli."
Ben de bir alıntı oyunu yapayım dedim.
Ülkeye bir girdi olmasını istiyorsuzuz bunun altı karşılığı olamasında sakınca görmüyorsunuz. Karşılıksız dolar diye bir şey yok da, bu biraz çıkarcılık mı oluyor, ülkeye girsin sakınca yok, başka ülkedeki siyanür sizi ilgilendirmiyor.

O debeers elmaslar kanla sulanmış. Ülkeye girmiş, fena değil. Hangi kanla sulandığı önemli değil. Yeterki ben kanı görmemiş olayım. Buradaki serada olmasın kan.
Böylemi çevreci olmalıyız. Karşılıksız dolar olsun da yeterki benim olsun.
Altın benim olsun da ülkeme lazım çünkü, kimin kanı varsa orası önemli değil. Bunu mu anlıyoruz yazıdan.

Ben de size efsanaere ilgi gösteri ndiyorum.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön