agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-06-2009, 13:16   #17
Ağaç Dostu
 
giz3m's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2009
Şehir: balıkesir-bandırma-gönen
Mesajlar: 110
Galeri: 45
Bende bir fermantasyon teknikeri olarak konuyla ilgili birşeyler yazma gereği duydum. Ben de evde yoğurt mayalanmasından yanayım. Zaten dışarıdan alınan yoğurtlarda hepimiz farkedersek değişik bir tat var. (nişastalı gibi) İçerilerine kültür maddesi vs bir sürü katkı konulmakta. Evde yapılan yoğurtlarda maya olarak satın yoğurt kullanmayın sonuç alamazsınız. Ayrıca Oğuz Karasan ın dediği gibi inek sütü ve koyun sütünü karıştırıp yoğurt mayalarsanız çok iyi sonuç alırsınız. Özellikle çocuklarınıza günlük yoğurt mayalarsanız çok faydalı. Bu yararlı besini böylece rahatlıkla tüketebiliriz. Yoğurdun (süt ve süt ürünlerinin) faydaları saymakla bitmez...Sevgiler.

giz3m Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025