agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni5569Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-04-2012, 13:22   #11
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 29-07-2011
Sayın Lilium

(öyle bir şey görmediğim arkadaşlarımın bahçelerinde de görmedim, çok kereler söylediğimi bir kere daha söyleyeyim, biz ağaçlara ağustostan sonra su vermeyiz, ki, o zamana kadar oluşan filizler pişkinleşip kışa hazırlıklı girsin.) merak ettiğim bu uygulamayı yaparsak daha yüksek rakımlarda veya daha soğuk bölgelerdede yetirştirebilirmiyiz. benim chandleriin uc kısımlarını soğuk vurdu yanlış sulamadanmı olmuş olabilir

Atalarımız boşa dememişler bakarsan bağ bakmassan dağ olur, ben eleştirmeyelim demiyorum burda bir eleştiri hissedemedim o yüzden görüşümü belirttim. malesef internette bilgide çok bilgi kirliliğide az kaldı bu yüzden doğru bildiğimizide karıştıracaz

Ben Bir b firması ile anlaştım geldiler bahçeyi kurdular neler uygulamam gerektiğini
söylediler ama ben zamanında yapmadım veya tam uygulamadım bu b firmasının suçu olmamalı diye düşünüyorum.

Noyan veya mehmet yapmış benim için önemli değil. örneğin farklı bölgelerdeki chandler bahçelerininde aynı verimi vereceğini düşünmüyorum.

benim burdaki amacım kıyaslamadan çok, noyan beyin cevizlerinin verimli bir cinsmi olduğunu anlamaya çalışmak hatta bu yıl iyi bakımla çok verim vermiş olsada en azından bakımla ağaçların verimli olabileceğini bilecem.

ejder01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025