![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-11-2010
|
sayın Lilium cevabım sizedir arkadaşım ben bi sevdaya düşmüşüm bu sevda uğruna iki yıldır gözlem araştırma yapmışım çeşitli birsürü insanla senin bahsettiğin hocalar dahil hepsi ile diyalog kurup bilgi almışım elimden geleni yapmışım kararımı vermişim,ama senin bu sergilediğin davranış bana göre yanlış çünki önyargılı bi konuşma ve karalama yapar gibi bi konuşma var gerek yok abicim kimseyi vay şöyle vay böyle diye karalamaya gerek yok, şimdi ben binicem uçağa gidip gezip gelicem bundan doğal bişey varmı ? ayrıca sitedeki resimler eski imiş efendim yeni resimler yokmuş, resimle ne işimiz var abicim hepimiz biliyoruzki bu iş çok ciddi bir iş birsürü yatırımla vede en önemlisi zamana dayalı olarak gerçekleşen bir iş bunu göze alan arkadaşlar gidip yerinde görsün öyle değilmi ? yerinde görmeden incelemeden kurulan bi siteyle iki fotoğrafla olacak işler değil bu işler. benim görüşüm bu yönde. ayrıca bahçemi kuruyorlar iyi bir ırkımı tanıtıyorlar ? demişşisiniz her ikisinide yapıyorlar.bahçeler tetis ediyorlar ve kurmak isteyenlere yardımcı oluyorlar, ama tamam fidanı verdim al git usulü değil bunun bakım proğramını ne yapılması gerektiğini üstüne basa basa insanlara anlatarak yapıyorlar bu işi. ayrıca sizinde noyan beyle görüşebilmeniz için bahçe kurmanıza gerek yok bence, siz diyaloğu sağlayamadı iseniz bu sizin sorununuzdur sizde bi sorun var galiba çünki ben kendisinden birtek fidan almadım almış değilim bahçemide kurmuş değil vede kendisi kurmayacak saten. bence uygun yoldan kendisi ile görüşmeyi tanışmayı deneyin ozaman takıntılarınıza daha net cevaplar alacağınızı zannederim.saygılar. Düzenleyen ramazan05 : 13-11-2010 saat 16:12 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|