View Single Post
Eski 12-11-2010, 22:13   #1262
ramazan05
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-11-2010
sayın
avanos
abicim kusura bakmayın forumda anca bu şekilde yazabiliyorum.şimdi ben bugün görüştüm kendisi ile kendisi gitti ******. bende aynen sizin dediğiniz gibi sitede resmi bulunan bahçelerden bahsettim kendisine bunlar ne alamde diye , bana söylediği geliniz gerek kendi bahçelerimizi gerek yaptığımız bahçeleri yerinde inceleyiniz yaşına göre ağaçlar var kendi gözünüzle görün dedi.ben saten bunu duyunca kimsenin telefonunu istemedim.gidip yerinde görecem tabikide atlar uçağa giderim çok zor bi iş değil abicim bi dünya yatırım sonuçta emek ve zamana dayalı en büyük faktör bu.birde şu var şimdi bu abi vay efendim benim fidanım şöyle vay efendim böyle hiç demedi başından beri bana bugün dahi konuşmamızda öyle allandırıp ballandırmadı ama açık açık diyorki biz buna sonuna kadar kefiliz dikin fidanı uygulayın bakım proğramını iş bakımdan geçiyor diyor. kendisi ile bir sohbet şansınız olsa bana hak verirsiniz arkadaşlar.çok güzel bilgiler edindim toprağı ve yapısını yerinde gördü daha ne deyimki. açık ve net olarak herkese kapımız açık diyor.

Düzenleyen ramazan05 : 13-11-2010 saat 16:12
ramazan05 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön