View Single Post
Eski 15-11-2010, 12:29   #1288
ramazan05
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-11-2010
herkese selamlar
sayın seyyah53 buraya yeni üye oldum diye kimsenin aklına bişey gelmesin.böyle saçmalık olurmu.
arkadaşlar konu aldı başını gitti her kafadan bir ses çıkıyor.herkes sitedeki 100 kg verimle bozmuş kafayı arkadaşım ortalama verileri öğrendim ben 100 kg diye birşey yok bunu belirteyim.birde bu yazıyı okuyan arkadaşlara şunu söyleyim örnek olarak
şimdi bizim burda komşu köyden bi arkadaşla tanıştım 35 yaşlarında var tanışmamın nedenide ceviz yetiştiriyor olması. bana fidan vermeyi teklif etti lakin kabul etmedim çünki ağaç erken çicek açıyor onun söylemesine göre. arkadaşlar çok net izah ediyorum arkadaş 35 yaşında 60 adet ceviz ağacım var diyor ve deyim yerinde ise bir iş tuttuğu yok hızırın tespihini kaldırmıyor 60 ağaca bakıyorum gecimimin yanı sıra artırıp yatırım bile yapıyorum diyor ne anlarsanız anlayın vede bu ağaçlar da ne aşı var ne bişey olduğu gibi aşışız fidandan yetişme ağaçlar. şimdi bu atılım toros 1 cinsi fidanda ona benzer bi tür diye düşünüyorum yani hani böyle ırklar çoktur lakin reklamı tanıtımı yapılmaz veya yapılamaz öylece yöresel olarak kalır ben şahsen öyle düşünüyorum. dikip büyütüp deniycem baktım olmadı yaparım aşıyı dönerim ithal cinse. olmazmı ??

ramazan05 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön