Verilen fizibilite
raporuna bakarmısınız, onuncu yılda yüz kilogram, 45 bin metre bahçe kur yılda 300 000 dolar. Yahu bu milet delimi başka işlerle uğraşıyor, 45 000 metre kare bir bahçe kur sülalene yetsin, her yıl üç daire üç araba parası.
On dölüm bostan yan gel osman.
Ağaçların yapraklarını cevizlerin kabuklarını satarakta bahçenin masraflarını karşılıyorlar diğeri hepsi kâr.
Korkarım cevizlerin kurtlarını da cinlilere de satıyordurlar 
bir daire de oradan alırlar.
Yok böyle bir şey böyle söylemlere benim karnım tok.
Bana desin ki benim 10 dönüm 10 yaşında ceviz bahçem var şu kadar ürün aldım ürünü şuraya sattım şu kadar gelir elde ettim, yaprağı ceviz kabuklarını şuraya sattım ondan da şu kadar gelir elde ettim, öyle masa başında ki fizilibite ile konuşmak kolay, böyle bir fizilibite ile konuşan varsa konuşalım. Yoksa mış mış larla kimseye gerçekleri gösteremeyiz anlatamayız.
Ben hiç duymadım (bu da benim hatam olsun) biri çıksın söylesin ben ağaçların yapraklarını şuraya cevizlerin yeşil kabuklarını şuraya sattım şu kadar gelir elde ettim. Bilemiyorum belki bir kaç kişi vardır, bir kişi iki kişi türkiye genelini de ifade etmez. Ben ve benim çevremde o kadar ceviz bahçesi olan var böyle bir gelir elde ettiklerini ne duydum ne gördüm.
Bakıyorum noyan beyler elde ediyorlar, onları da bu başarılarından dolayı kutlamayıda bir borç bilirim, hatta alınlarından öperim. Tabii gerçekleri ortaya koyabilirlerse.