Sayın ramazan05, sevdanıza bir şey diyeceğim yok sevdalı olmanız beni sevindirir, ancak iki yıllık bir sevda sedece görsel olarak gördüklerinizi anlatıyorsunuz, bir heyecana kapılmışsınız, heyecanınız da güzel, bir şeyler yapmak heyacan duymak tabi ki, güzel şeyler sizleri kutlarım.
Kimseyi karalamak gibi bir düşüncem asla va asla olamaz. ben sadece gideceksen soruver dedim, benimki sadece bir merak, bahçeleri kurmuş resimlemiş sitelerine koymuş, sanırım bu ırkı tanıtmak için site açtılar ve resimlediler, Bunu ülkeye ve dış dünyaya tanıtmak için yapıyorlarsa tanıtımını yaptıkları ırkı 2002 den beri olan gelişmeleri ağaçların verimliliklerini paylaşmaları bu ırka güven duymayı arttırmaz mı?.
Alıntı:
ayrıca sitedeki resimler eski imiş efendim yeni resimler yokmuş, resimle ne işimiz var
|
Size belki bir şey ifade etmez ama bana çok şey ifade eder. resimle işleri yoksa niye koymuşlar ki,
Siz onlara söyleyin abi bizim resimle işimiz yok boşuna koymuşsunuz biz uçağa atlar geliriz deyin.
Alıntı:
bahçeler tetis ediyorlar ve kurmak isteyenlere yardımcı oluyorlar, ama tamam fidanı verdim al git usulü değil bunun bakım proğramını ne yapılması gerektiğini üstüne basa basa insanlara anlatarak yapıyorlar bu işi.
|
Neyi ne kadar anlattıklarını bilemem kendileri ile görüşmedim konuşmadım bu nedenle herhangi bir şey söyleyemem, ama şu kadar söyleyebilirim örnek bahçe diye sitelerine koydukları resimler neyi ne kadar anladıkları anlattıkları ile ilgili bilgiyi bana veriyor. Sizin ne kadar aldığınızda beni ilgilendirmiyor, Oda sizin algılama sorununuz.
Alıntı:
siz diyaloğu sağlayamadı iseniz bu sizin sorununuzdur sizde bi sorun var galiba
|
Bende bir sorun olduğundan değil, bazılarına hoşuna gitmeyen şeyler söyleyince diyalog kurulamıyor, benim diyolag kurmama gerek yok da zaten sanırım o benimle diyolog kurması gerekiyor ona kurduğumuz bahçeleri gezdirir üstelik bir ırkın tanıtımını yapmadığımız halde yıl yıl gelişimlerini yıl yıl verimliliklerini hatta bol bol nasıl örnek bahçe olur kurulur resimleri çekmesini sağlayabilirim. Ha sakın ticari anlamda bahçe kurduğumuzu sanmayın, bende sizinki gibi bir sevda ile eşe dosta bahçe kurmak isteyenlere sadece yardımcı oluyorum hiç bir çıkarım olmadığı halde takipçileride oluyorum. "Bazı" çıkarı ve ya ticari anlamda bahçe kuranları da gayet güzel takip ediyorum, nereye kadar takip ettikleri bahçelerinden belli oluyor zaten söylemeye ne hacet var.

Tanıtımını yaptıkları ırklar, böyle bir ağaçlar önünde resim çektirmiş olsalardı Odamı size bir şey ifade etmiyecekti?..