![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
biliyorsunuzki bu yıl müthiş sıcaklar yaşıyoruz bizler yalovada gece dahi sıcaktan uyuyamıyoruz hayatımda bu kadar sıcaktan bunaldığın yılı bilmiyorum bu yıl balkonda dahi terleyerek zor yattık dün aksamda balkonda yattım yalovanın 6 km yukarı köyündeyiz üstelik.. dünde iki bahçemize su verdim şimdi... şu tarihten sonra su vermeyin gibi ifadeler çok çok yanlıştır bugun üç eylül ve dışarısı çok sıcak koca koca ağaçlar dahi sıcaktan kavruluyor hiç bir ağaç bu sıcağa dayanamıyor biz Yalova da bu sıcaklık oranlarında dahi sulamaya devam ediyoruz 10 ağustos da sulamayı kesenler baltayı ellerine alıp fidanı kesmekle aynı işi yapmış olurlar...toprak zaten suya ihtiyacını söylüyor sulamaya ihtiyac varsa ver kardeşim sudan mı korkuyorsun yok su tarihten yok bu tarihten sonra suyu kes diyenler bakın bugün eylülün üçü.. hadi sıcaklardan bunalmadan durabiliyormusunuz... yapmayın Allah aşkına...Yüce Allah ın en büyük nimeti olan suyu yaşam kaynağı olan ceviz fidanına çok görüyorsunuz... yapmayın.... etmeyin... hiç kusura bakmayın ama.. saçmalamayın(özür dileyerek yazıyorum yanlış anlaşılmasın) |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|