agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)




Beğeni Düzeni88Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-03-2015, 17:28   #12
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ncp1963 Mesajı Göster
Görüyorumki kendinize dokunulduğunda. insanların onuru, gururu, şerefi ve haysiyeti ile oynayabilme hakkını kendinizde görebiliyorsunuz.

Bu diktatöryel yaklaşımınız halka açık bir sitede olmalımı ?? yani siz herkesi eleştirebilrisiniz, engelleyebilirsiniz, ve hatta hakarette edebilirsiniz. Çünki bunu kendinize ait olan bir hak olarak görüyorsunuz.

Bu yazıyıda diğer yazım gibi sizi ulu orta suçlamadan özel mesaj olarak göndermek istedim ama engellemişiniz yapamadım.

Sanırım şimdiye kadar sizi kimse hakaretten mahkemeye vermediği için bunları çok kolay yapıyorsunuz. Bakalım pazartesi itibari ile süreç ne yönde işler neler olur kanunlar ne der adalete güvenip bekleyeceğiz..
Name:  ncp1963.jpg
Views: 1560
Size:  36.4 KB

Buradaki iddia ne? Forum yönetimi tutarsızmış, para hırsı ile yasaklı fidan reklamı yaparak insanların zarar görmelerine göz yumuyormuş. Bu yüzden artık burada yazmıyacakmış. Buradaki yazılarını oraya taşıyacakmış.

Bunu, rahatsız olduğu reklamı gördükten 5 ay sonra başka bir bir yerde söylüyor. O zamana kadar da bu "berbat" forumda yazmaya devam etmiş nedense.

Başka sitede açtığı başlığın ilk mesajından bu.

Gerçekten de çoğu aynı gün olmak üzere buradaki bir sürü mesajını kopyalayarak oraya taşıyor. Buna şahsen bir itirazım yok, bana ne, ne yaparsa yapsın.

Fakat, başka bir sitede beklediği ilgiyi toplayabilmek adına bu forum aleyhine mesnetsiz iddialarda bulunarak çamur attığı zaman iş biraz değişiyor.

Forum "yönetiminin tutarsızlığı" "para hırsı" kuvvetli iddialar.

Böyle bir şeyi iddia edebilmek için fikre, fikir için de bilgiye ihtiyacı var.

Peki, böyle bir bilgiye sahip mi?

Forumun beğenmediği reklamı doğrudan aldığını zannediyordu. Buradaki Temmuz ayındaki mesajından öyle anlaşılıyor.

Akabinde bazı üyeler öyle olmadığını kendisine izah etmiş. Buna istinaden "özür" de dilemiş. Yani, forumun bu reklamı doğrudan almadığını, google'un binlerce reklamının içinde olduğunu öğrenmişti.

Ama bu yeterli gelmemiş. Beş ay bekledikten sonra forumun para hırsı sebebiyle başka foruma gittiğini yazmış.

Peki söz konusu google reklamı bazı kişilere hiç gözükmese forumun reklam gelirinde bir azalma olur muydu? O zaman neden haftalardır sadece "ege sera" , allergo, Türkiyenin ağaçları ve çalıları kitabı dışında bir reklam görmüyorum? Gitti milyonlarca liralık reklam geliri

Uzun lafın kısası, bu forum aleyhine bilmediği bir şeyi bilirmiş gibi fikir yürütüp iddialarda bulunduğu zaman bu davranış "haysiyetli" bir davranış olarak adlandırılamaz.

Bunu rahatsızlık duyduğunu belirttiği tarihten 5 ay sonra yapmak, o arada da burada sanki rahatsız değilmiş gibi devam etmek de bana "tutarlı" değil gibi geldi. Onu da geçelim; başka sitedeki ifşaaların üzerine tekrar buraya gelmek hiç "tutarlı" olmasa gerek.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025