View Single Post
Eski 05-03-2015, 08:26   #2
ncp1963
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-12-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
uzun zamandır başka bir formda yazıyordum form yönetiminin tutarsız tutumları ve para hırsları, bakanlığın bile yasakladığı bir fidanın reklamını yaparak cevize gönül vermiş insanların zarar görmesine göz yummalarını kabullenemediğim için bahsi geçen formda yazmama kararı aldım.

Merak ettim şimdi,

Yönetim para hırsından tutarsız tutumlarından vaz mı geçti ki? Özür dileyip para hırsından vazmı geçiyoruz dediler, Googlenin reklamlarına yasak mı getirdiler.

Başka bir yerlerde başka bir Yönetimi böylesine zan altında bırakan cümleler kurmak iftira atmak ne kadar ahlakidir,

Sanırım birilerinin bunu aydınlatması gerek, Sayın yönetim siz böyle şeyler mi yapıyorsunuz?
http://www.agaclar.net/forum/1303490-post524.htm okursanız anlarsınız.. da sizi neden bu kadar alakadar etti anlamadım??? ben onu bu sitede de hala yazarkende (07/07/2014) yazdım dikkat ederseniz resmin üst kısmında ALTAY cevizi 20 TL yazıyor.. hepimizin birlikte karşı çıktığı olmaz dediğimiz. sizinde altay cevizi hakkında onlarca olumsuz yazı yazdığınız, bir cinsin reklamının yapılması, üreticinin güvendiği bilgi paylaştığı bir ortamda yapılması sizi benim burada yazmam kadar rahatsız etmediğini görüyorum??? alın sizin olsun buralar yazmam olur biter istediğnizi size vereyim sevinin.. yazmak isteyene yazacak yer o kadar fazlaki..

şimdi anlıyorumki, Altay cevizi başlığı altında yazdığınız o kadar yazı sadece gündemde kalabilmek ben buradayım diyebilmek içinmiş. yoksa sizde bu reklamlar hakkında iki kelime olumsuz yazı yazardınız.

sizinde birazcık onurlu davranıp bunca insanın yanıltılmasına izin verilmemesi gerektiği yönünde tepki vermeniz gereken bir konuda bu şekilde davranmanız cevizi değil egonuzu sevdiğinizi gösteriyor ..

merak eden arkadaşlar bakmak isterlerse ALTAY cevizi hakkında kimler neler yazmış http://www.agaclar.net/forum/ceviz/31071.htm
hoşçakalın site size kaldı sevinin...

ncp1963 Çevrimdışı   Başa Dön