View Single Post
Eski 10-03-2015, 23:37   #23
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ncp1963 Mesajı Göster
neden tekrar döndüğümü yukarda yazdım tekrar etmeyeyim.

bu gün bu yazıyı yazmakta sizin yazdıklarınızdan çok konuya hakim olmadığı halde okumadan araştırmadan ne oluyor, demeden yazan kişelere cevap vermek için yazdım. size dün itibari ile avukatım kanunen verilebilecek cevabı vermek üzere harekete geçti..

birisi bu konuyu konuşmuştuk diyor. evet yazdınız. cevaben bir arkadaşımızda size site bazında engellemenin mümkün olduğunu yazdı. bir başkası bakanlığın yasaklamamasından bahsetmiş konuyu okuma zahmetine katlansa idi yasaklama kararını mütakip evrakı paylaştığımı görecekti. ne fidan sattıcısıyım nede üreticisi ben işin yetiştiricilik tarafındayım. kimsenin rakibi değilim kimsede bana rakip değil. tek derdimiz tescili, aslı astarı olmayan bir ceviz çeşidi diye pazarlanmaya çalışılan, sonuda bakanlığında yasakladığı bir cinsle üreticinin kandırlmasının önüne geçebilmek için yazılar yazdık. haddimizimi aştık???
Bahsettiğiniz ceviz çeşiti hakkında yazılar yazmanıza, düşüncenizi ifade etmenize bir şey diyen oldu mu? Siz dahil bir çok kişi düşüncelerini defalarca defa yazdı zaten.

Siz kendinizden başka herkesi akılsız, aptal yerine mi koyuyorsunuz? İlk cümlesinde "Tutarsız" ve "para hırsı" diye hakaret ettiğiniz forumun adını o yazıda zikretmemiş olmanız bir şey değiştirmez. Bu durumdan habersiz biri olarak hangi forumdan bahsediyorsunuz diye sorduğumda hemen söylediniz. Bu başlığın ilk mesajına bakın, nereden anlamış acaba nereye hakaret ettiğinizi.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön