Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 06doğaci
Sayın tarku burada konu yönetimle sayın necip1963 arasında. Yalnız gözden kaçırdığımız bişey var. Altay cevizinin forum üyeleri tarafından verimli bir çeşit olmadığı söyleniyor ve sitede reklamını görünce sayıp necip1963 tepkisini belirtmiş. Burada kim için bu tepkiyi veriyor? Sayın necip1963 ün bu işte ne zararı olabilir. Üreticiyi düşündüğü için böyle bir tepkisi var. Ne zamanki Altay cevizi tescillenir bizlerde destekleriz. Burada yönetimle sayın necip1963 anlaşırlar, kırgınlıklar olabilir.Hoş görü ile yaklaşıp site üyelerini küstürmeden yapıcı eleştiri yapabiliriz. Diyelim ki necip1963 artık yazmayacak . İç Anadolu da fernor bahçesi olup bilgi alabileceğimiz kaç kişi var. Bırakalım tartışmaları necip1963 ün tecrübelerinden yararlanalım.
|
Birisi bilgili diye önüne gelene çirkin ithamlarda bulunmaya hakkı mı olmalı? Bu ne saçma bir düşünce tarzı. Necip bey tepkisini göstermiş diyorsunuz. Tepkisini kime göstermiş? Reklam verene mi? yoksa gücünün yettiğine mi? Reklam verenle ilgili ne gibi bir işlem yapmış? Tarım bakanlığına şikayet mi etmiş? Yazdıklarına bakılırsa böyle bir durum yok. Ben üreticiyi düşünüyorum dayanağını boş verin. Araştırmadan bahçe kuracak olan varsa zarar etmeyi hakkediyordur zaten. Ayrıca hoşgörü karşılıklı olursa anlamı olur. Sen bana istediğin gibi hakaret edeceksin. Ben hoş göreceğim. Başka arzunuz!