![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-11-2013
|
Merhaba, Bu konuda bende bir şeyler yazayım. Bilirsiniz insanın en temel özelliği herhangi bir konuda taraf olma isteğidir. Ama taraf olmanın dışında anlatmak istediğimi yazayım. 1 - Yönetimi temsilen malina'nın yazdığı cevap anlaşılabilir ve doğru. Teknik olarak google konusu bahsettiği gibi. Çerez kısmı bahsedilen şekilde çalışır google sizin önceki aramalarınaza göre benzer ürünleri sizin karşınıza sürekli çıkarır, Ama google baskın reklam veren için ceviz geçen heryerde benim Altay ceviz'im çıksın diyen müşteriyi de kırmaz veya çok ilgisi olmasa da araya başka reklamları da sıkıştırır Reklam veren random çıksın demiş olabilir veya şu konulardaki sitelerde çıksın demiş olabilir. Örneğin şu an yazdığım sayfada : köpek oyuncak reklamı var(evet ben başka bir yerde buna bakmıştım paraya kıyıp almadım), Nef inşaat reklamı var( Hiç ilgim olmadı Nefle-İnşaatla-Evle ), Allergo diye bir şey var(nedir bilmiiyorum) 2 - Altay cevizi ile ilgili tartışma olan konularda Altay cevizinin reklamının çıkması benimde dikkatimi çekmişti muhtemelen o tarihlerde ceviz geçen her yerde herkese uzun bir süre bu reklam çıkmıştı. Ben bu konuda bir dönüş yapmadım ama konu başlığı ile reklam şanssız bir tesadüf olarak tezat içeriyordu. Gülümseten bir sayfa görüntüsü vardı. 3 - Benim diikkatimi çeken asıl husus, forumda kullanılan dilin bazen(çoğunlukla) nezaket sınırlarını aşması. 4 - ncp1963'ün desktop görüntüsü profesyonel. Muhtemelen IT ile ilgisi var ![]() 5 - Bahsi geçen diğer siteyi inceledim. Forum şablonunu bence yanlış seçmişler ![]() sağlıcakla kalın, Düzenleyen chndlr : 08-03-2015 saat 20:41 |
![]() |
![]() |
|
|