agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni88Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-03-2015, 14:22   #31
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
jinekolog1959,
Alıntı:
"tekrardan dönüşüme sebep olan keşke olmasaydı. telefonla arayıp yönetimle yaptığı görüşmeler sonucu artık kendisinin yazmaya başlayacağını benimde geçmişe bir sünger çekip dönmemi isteyen ve buradaki sayfama davet yazısı yazıp sonra silen bir arkadaşın daveti ile dönmüştüm."
Madem birbirinizde telefonunuz var ve foruma dönme konusunda aranızda anlaştınız. Forumdaki geri dön çağrılarına ne gerek var?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jinekolog1959
Buradaki yazıdan çıkarttığım sonuç, benim davet yazımı kendimin sildiği gibi bir kanaate kapılmışsın. Bunu nasıl düşünebildiğini anlayabilmiş değilim. Davet yazım bilgim ve onayım dışında site yönetimi tarafından kaldırılmıştır. Bilginden ve birikiminden insanların yararlanması için yaptığım çağrının sonuna kadar arkasındayım.

Devam edegiden tartışma hakkında ise sessiz kalma hakkımı kullanıyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chndlr Mesajı Göster
Bu kritik bir hata, olmaması gereken bir müdahale.
Forum gereksiz bir alınganlıkla ayrılacaksınız bunu duyurmak için ısrar edeceksiniz. Siz ayrıldığınız diye diğeri ben de yokum diyecek, sonra geri dönmeye karar vereceksiniz.

Bu kadar saçmalıktan sonra var olan bilgilerini paylaşmak yerine, ne olur geri dön abim muhabbeti...

Forum sizin bu tür şovlar yapma yeriniz mi?
Tabii ki böyle gereksiz mesajlar silinecektir.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jinekolog1959
Devam edegiden tartışma hakkında ise sessiz kalma hakkımı kullanıyorum.
Çok talihsiz bir açıklama...

Arkadaşınız diye başka birine hakaret etmesine rağmen arkasındasınız demek. Buna "sessiz kalma hakkı" diye sevimli ifadeler kullanmayınız

malina Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-03-2015, 15:04   #32
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-02-2009
Sayın malina site üyelerini bu üslubunuzla küstürüyorsunuz. Biz yapıcı olalım dedikçe siz tersini yapıyorsunuz. Bende bu siteden ayrılma kararı aldım. Bundan sonra yazmayacağım. Birde bazı kişilerden hiç beklenmedik tepkiler gördüm. Bu da beni rahatsız etti.

06doğaci Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-03-2015, 18:13   #33
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
ncp1963, "Yanlış anlamışım, reklamı doğrudan siz almıyormuşsunuz, görmemiş bile olabilirmişsiniz" demek yerine hala aynı tavrı devam ettiriyor. Üstelik bazı arkadaşlar da bu tavrı ya hoş görüyor ya onaylıyor...

Altay Cevizcilerle reklam anlaşması yapsam, aleyhlerinde yazılmış onca mesajı silerdik. Altay ceviz (Salkım ceviz) Hepsi durduğuna göre para hırsı olan tutarsız bir yönetim yok bu forumda...

Konuyu daha çok uzatmak gereksiz...

malina Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025