![]() |
|
![]() |
#31 | |||
agaclar.net
|
jinekolog1959, Alıntı:
Alıntı:
Bu kadar saçmalıktan sonra var olan bilgilerini paylaşmak yerine, ne olur geri dön abim muhabbeti... Forum sizin bu tür şovlar yapma yeriniz mi? Tabii ki böyle gereksiz mesajlar silinecektir. Alıntı:
Arkadaşınız diye başka birine hakaret etmesine rağmen arkasındasınız demek. Buna "sessiz kalma hakkı" diye sevimli ifadeler kullanmayınız ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sayın malina site üyelerini bu üslubunuzla küstürüyorsunuz. Biz yapıcı olalım dedikçe siz tersini yapıyorsunuz. Bende bu siteden ayrılma kararı aldım. Bundan sonra yazmayacağım. Birde bazı kişilerden hiç beklenmedik tepkiler gördüm. Bu da beni rahatsız etti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
agaclar.net
|
ncp1963, "Yanlış anlamışım, reklamı doğrudan siz almıyormuşsunuz, görmemiş bile olabilirmişsiniz" demek yerine hala aynı tavrı devam ettiriyor. Üstelik bazı arkadaşlar da bu tavrı ya hoş görüyor ya onaylıyor... Altay Cevizcilerle reklam anlaşması yapsam, aleyhlerinde yazılmış onca mesajı silerdik. Altay ceviz (Salkım ceviz) Hepsi durduğuna göre para hırsı olan tutarsız bir yönetim yok bu forumda... Konuyu daha çok uzatmak gereksiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|