jinekolog1959,
Alıntı:
"tekrardan dönüşüme sebep olan keşke olmasaydı. telefonla arayıp yönetimle yaptığı görüşmeler sonucu artık kendisinin yazmaya başlayacağını benimde geçmişe bir sünger çekip dönmemi isteyen ve buradaki sayfama davet yazısı yazıp sonra silen bir arkadaşın daveti ile dönmüştüm."
|
Madem birbirinizde telefonunuz var ve foruma dönme konusunda aranızda anlaştınız. Forumdaki geri dön çağrılarına ne gerek var?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jinekolog1959
Buradaki yazıdan çıkarttığım sonuç, benim davet yazımı kendimin sildiği gibi bir kanaate kapılmışsın. Bunu nasıl düşünebildiğini anlayabilmiş değilim. Davet yazım bilgim ve onayım dışında site yönetimi tarafından kaldırılmıştır. Bilginden ve birikiminden insanların yararlanması için yaptığım çağrının sonuna kadar arkasındayım.
Devam edegiden tartışma hakkında ise sessiz kalma hakkımı kullanıyorum.
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chndlr
Bu kritik bir hata, olmaması gereken bir müdahale.
|
Forum gereksiz bir alınganlıkla ayrılacaksınız bunu duyurmak için ısrar edeceksiniz. Siz ayrıldığınız diye diğeri ben de yokum diyecek, sonra geri dönmeye karar vereceksiniz.
Bu kadar saçmalıktan sonra var olan bilgilerini paylaşmak yerine, ne olur geri dön abim muhabbeti...
Forum sizin bu tür şovlar yapma yeriniz mi?
Tabii ki böyle gereksiz mesajlar silinecektir.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jinekolog1959
Devam edegiden tartışma hakkında ise sessiz kalma hakkımı kullanıyorum.
|
Çok talihsiz bir açıklama...
Arkadaşınız diye başka birine hakaret etmesine rağmen arkasındasınız demek. Buna "sessiz kalma hakkı" diye sevimli ifadeler kullanmayınız