Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarku
Birisi bilgili diye önüne gelene çirkin ithamlarda bulunmaya hakkı mı olmalı? Bu ne saçma bir düşünce tarzı. Necip bey tepkisini göstermiş diyorsunuz. Tepkisini kime göstermiş? Reklam verene mi? yoksa gücünün yettiğine mi? Reklam verenle ilgili ne gibi bir işlem yapmış? Tarım bakanlığına şikayet mi etmiş? Yazdıklarına bakılırsa böyle bir durum yok. Ben üreticiyi düşünüyorum dayanağını boş verin. Araştırmadan bahçe kuracak olan varsa zarar etmeyi hakkediyordur zaten. Ayrıca hoşgörü karşılıklı olursa anlamı olur. Sen bana istediğin gibi hakaret edeceksin. Ben hoş göreceğim. Başka arzunuz!
|
Sn torku birisi bilgili diye çirkin ithamlarda bulunama denişssiniz. Doğru söylüyorsunuz bilgi karşısındakini hor görmemeli. Necip beyin ben kimseyi hor gördüğünü yazılarında görmedeim. Altay ceviz reklamı konusunda ağaçlar nete tepkisini göstermiş.Reklam verenle ilgili ne gibi tepki göstermiş diyorsunuz. Eğer altay cevizi(salkım ceviz) başlığındaki yorumlara bakarsanız 27 sayfa yorum var en sert ve yerinde eleştirilerin necip bey tarafından ve diğer ceviz formunda yazan arkadaşlar tarafından yapıldığını görürsünüz. Tarım bakanlığına şikayet edilmiş mi diyorsunuz kimi kime şikayet edeceksin devletin tarım kanallarında bile reklamları dönüyordu. Bu arada o zamanki altay ceviz başlığındaki yazıların tartışma boyutlarına varmasından dolayı ağaçlar net tarafından sayfa kapatılmıştır yönetime o konuda teşekür ederim. Ancak konunun ortasına dalıp form üyesini kötülemek anlamlı değil. Sizden çok rica ediyorum Altay ceviz(salkım ceviz) konusunu okursanız konuya daha vakıf olur insanları kırmazsınız. Biz o zamanlar 8 yaşındaki altay cevizinin 150 kilo ceviz veremiyeceğini tam bir yıl uğraştık. O konuları okumadan bu konuları anlamak gerçekten çok zor. Sonra gerçekten sorun necip bey ve yönetim arasında ama burada yönetimin tarafını tutacağız bir durum yok. Bu güne kadar bende burada dönen reklamların ağaçlar net tarafından alındığını düşünüyordum demekki öyle değilmiş google reklamıynış. Bunu hepimiz bilmek zorundamıyız. Bütün arkadaşlara ilk bahar sezonunda kolaylıklar diliyorum. Kırgınlıklar dargınlıklar ve kırıcılıklar olmaması dileğiyle.