agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni192Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-07-2016, 21:23   #11
Ağaç Dostu

tarku's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehmet2917 Mesajı Göster
*** arkadaslar konu dikkatimi cekti ve bende bi yorum yapmak istedim simdi ceviz kac senede buyur nasil sartlarda buyur ne sartlarda satisa sunulur kimler alir nerelere ekilir yani kisacasi dunya kadar konusulacak sey varken ogretici egitici ogrenen birileri olmak yerine bazi arkadaslar cikiyo yok amerika da 2,5 dolara yok satilmaz yok kimse almaz bilip bilmeden birsuru bos laf konusuluyo kudret bey bu forumu acmis faydali seyler olsun paylasilsin bilgilendirilsin diye ben romanyadan gaziantebe uzun sure ceviz sattim hala ceviz isteyen esnaflar var ayri yeten avrupa da yasadigim icin danimarka norvec bu kuzey avrupa ulkelerinde fiyatlar 14 dolar(ceviz ici) ve su an alici bulunuyor tabii istenilen kalitede urun olursa yani bu konularda bilincli ticaretle ugrasan yurtdisinda yasiyan kisilerle irtibata gecmeniz gerekirse vize alip gidip numuneleriniz goturmeniz goruslemeler yapmaniz gerek yani cok bos laf konusan cok kisi var forumda umarim kudret bey bir ara ciddi bir uyari yapar.
Eminim Kudret bey ciddi bir uyarı yapacaktır. Yakaladıklarının kulaklarından çekmesini de ister misiniz?

Siz ceviz ticareti yaptığınıza göre , ceviz hakkındaki negatif yazıların sizin sinirlerinizi zıplaması gayet doğal. Ben vişne üreticisiyim. Vişne aracıları da, vişne ağaçları sökülecek laflarını duyunca aynı sizin verdiğiniz tepkiyi veriyor. Lilium arkadaşımız yukarı da yazmış "ileriki yıllar için fiyatların ne olacağı hakkında bir öngörünüz var mı?" Şimdi fidan diksem 8 sene sonra cevizin 1 dolara düşüp 8 senemin boşa gitme ihtimali nedir? Sizin tuzunuz kuru tabi, 100 dolar da olsa, 1 dolar da olsa al sat yapan her zaman kar marjını koyar. Dalgasına bakar. Üretici ağlamış, umurunda olmaz.

Lilium ve kiziltan beğendi.
tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025