![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Emeklerinize sağlık..Muhteşemler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
engelstrompeten burgmansia
Zafer bey senin bu kirmizi nasi karekter degistirdi onu anlamak bizim isimiz diyil ama insallah seneyede aynisi yani üclü acar beni bayaga kiskandirdin avrupada bunun ( 4 ) lüsüde var ama bu nasil kendiliginden oldu bekleyelim bakalim seneyede aynimi olacak ben buraya baska benzerini yükledim banada bir göz ativer kolay gelsin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
engelstrompeten burgmansia
zafer bey sana anlatmistim bu cicegi internetten ismarlamistim türkiyeye getirdim cicek acmadi iki yil bekledim biliyorsun olmadi sonunda kesip attim bu yil yine deneyecegim ama internetten diyilde bu isin ustasi olan dükanlardan siparis verecegim bunu kafama koydum getirecegim görüntü olarak yükledim göresin diye sana kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu ne güzellik böyle......Insallah, Türkiyeye de getirirsiniz de biz de onu görmekten zevk aliriz.. Beklıyoruz..... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
SAYIN (sindirgili) birkac yila kadar kirmiziyi türkiyede gördünüzmü bilemiyorum ben bunu getirdigimde ilk arkadasimiz zafer inandik beye verdim zafer nekadar arkadasa dagittigini bilemiyorum bende cok cok arkadaslara gönderdim gönderdigimiz arkadaslarda dagitim yaptilar ve su anda cok arkadasta oldugunu saniyorum ama ****** her cesidi illaki halan türkiyede yok ben bir ticaretci diyilim kendime getiriyorum ama cok insanlarada ulastiriyorum saygilar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
zafer inandıklı |
|
|