![]() |
|
![]() |
#481 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Resmini yayınladığım melek borazanları sizden gelenlerden köklenme yapanlar. Bu hafta havaların ısınmasıyla hepsini açık havaya çıkardım fakat yer değişiminden dolayı ve bazılarının saksılarının büyüütülmesinden şimdilik büyümeleri yavaşlamış durumda en kısa zamanda uyum sağlayacaklarını düşünüyorum. İnşallah bu sene güzel çiçeklerini görme şansına erişiriz. Size bu güzel bitkiyi sahip olmamdaki emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzur içinde memleketimize kavuşmanız dileğimle Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Alıntı:
o bir besaka arkadasina derken buun böyle olduguna inaniyorum saygilar kolay gelsin... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
|
neleklerin borulari
[QUOTE=kasap.94;1099626] Sayin(Kasap.94)insallah olur ama bunu siz bayaga ölmesi icin gözden cikarmisa benziyor veyahutta siz deneme amacli yaptiniz ben insatanbulda yasiyorum ama istanbulun en cok soguk semtinde yasiyorum sariyer /tarabyada..ben denedim saksida ama avrupadan seneye geri döndügümde bu sizdeki Cali kismini dahi göremedim kis eritmisti eh ne diyeyim insallah cana gelir kolay gelsin saygilar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın tarabyalı, Sizin evlatlarınızdan bu sene enaz 20 arkadaşa çelik sözü verdim. İnşallah sağlıklı gelişirlerde tüm isteyenlere çelik verme ve bu bitkiyi yetiştirme mutluluğuna eriştirirz. Sizin getirmeyi düşündüklerinizde herhalde bana göndermiş olduklarınızdan farklı olacağını düşünüyorum şimdiden sizin getireceklerinizi merak etmeye başladım desem yalan olmaz. Muğladan saygı ve selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
Senden aldigim celiklerde dis ortamda yerlerini bayagi sevdiler. Bu sene cicekleri ile bizleri bahtiyar edecekler. Seneye de Buyukada cevresinde celikleri gezecekler.Tesekkurler, Sevgili Zafer. En kisa surede fotograflarim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ben en çok kırmızı çiçekliyi merak ediyorum Zafer abi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Adresimi özelinize yazdım sayın Zafer İnandıklı. Çok teşekkür ederim. İnşallah geç kalmadım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
sayın Athena asena çelik alma zamanı bizzat akçakocaya gelip çelik almak istiyorum sizden Bu sene bana gönderdiklerinizi maalesef bir türlü köklendiremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer İnandıklı, Çok çok teşekkür ederim, meleklerin boruları ve tek gecelik gelin çelikler için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
|
zafer bey ben yeni gördüm bu engelstrompeten (super spot) hakikaten cok erkenci olmus ama tüm yaz boyunca sizi mutlu edeceginden eminim bende sevindim haftaya bende türkiyeye geliyorum benimkiler ne alemde bilemiyorum haftaya görecegim saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
Benim yeni aldığım brugmansia 3 dallı olarak gelişiyor. Hatta yaprak noktalarından da dallanma eğilimi var. Bu şekilde büyümesine izin mi vermeliyim yoksa herhangi bir budama ya da koltuk alma yapmam gerekir mi? Çelikten üretilmemiş gibi. Altta budanmış kalın bir dal yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer İnandıklı bey den gelen yavrucaklar da daha kendilerine gelemediler. Dün sabah toprağa diktim çelikleri.ofiste saksı yoktu ben de beklemesinler suda diye bulduğum bir kaba bahçeden toprak koyup çelikleri diktim.saksı biraz küçük oldu ama canlansınlar aktaracağım büyüğe. serin yere koydum ve fazla su vermedim...Başınızı dik tutun kuzularım...İnşallah tutarlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Bence bunlar iyice bayılmışlar. Yapraklandıktan sonra çimlendirmek tutturmak çok zor oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=fatitoo;1152375]Sayın Zafer İnandıklı bey den gelen yavrucaklar da daha kendilerine gelemediler. Dün sabah toprağa diktim çelikleri.ofiste saksı yoktu ben de beklemesinler suda diye bulduğum bir kaba bahçeden toprak koyup çelikleri diktim.saksı biraz küçük oldu ama canlansınlar aktaracağım büyüğe. serin yere koydum ve fazla su vermedim...Başınızı dik tutun kuzularım...İnşallah tutarlar...[/QUOTE Fazla su verin toprağı devamlı ıslak olsun. Tepesinide kesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
benim bitkimde zafer abiden geçen sene almıştım aldığım senede açtı. şimdide tomurcukta. sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Bendeki meleklerin borularını bitlendi,bugün baktım yapraklarının altında beyaz minik böcekler var. ![]() İlaçlamıştım;ama yeniden ayaklanmışlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-12-2011
|
mor datura gerçekten çok güzel. Küçük bir çelik göndermeniz mümkünmü acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Yeni Üye
|
sarı **** pembe isteyen olursa gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Yeni Üye
|
beyaz ve mor datura çeliği gönderene minnettar kalırım.resimlerini gösterip hasta ettiniz,bari ilacını da gönderin.lütfeeen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
zafer inandıklı |
|
|