![]() |
|
|
|
#511 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-12-2011
|
Bence çelik tohumdan daha randımanlı |
|
|
|
|
|
#513 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
suya koyulan çelikler köklenir mi yoksa hemen toprağa mı dikilmeli? |
|
|
|
|
|
#515 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2013
|
çok güzel bir bitkiye benziyor. |
|
|
|
|
|
#517 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2012
|
Meleklerin boruları, yeni yerinde ilk çiçeğini açtı ![]() |
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#521 |
|
Ağaç Dostu
|
Birtürlü yetiştirmeyi beceremediğim meleklerin boruları... 19 Mayıs Mersin toplantısında sevgili almira dan aldığım çeliğim nihayet köklenme belirtileri gösteri, ancak sudan çıkartıp köküne baktığımda en dipten çürüme belirtisi göstermişti. Hemen o kısmı bıçakla kesip toprağa aktardım. İnşallah tutar... |
|
|
|
|
|
#522 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Korkmayın sevgili fatitoo. Mutlaka tutacaktır. |
|
|
|
|
|
#525 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Athena asena Ben bekliyorum hala ) |
|
|
|
|
|
#527 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bir tek benimkiler çiçeklenmemekte direniyor bakarım bu direnci ne zaman kırılacak ![]() |
|
|
|
|
|
#529 |
|
Ağaç Dostu
|
Zafer bey, Ben de bundan istiyorum. Yolladığınız sarıları köklendirmeyi başaramadım Ancak tek gecelik gelin çeliği tuutu sürgün verdi bile... |
|
|
|
|
|
#531 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
Meleklerin Çiçekleri
Merhaba.Sizden elinizde mevcut olan Mleklerin Boruları çeliklerinden istesem gönderirmisiniz.Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#533 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
maşallah diyeyim ben agaclar.netin 9.doğum günü toplantısında aldığım çeliği tutturamadım,üzgünüm![]() |
|
|
|
|
|
#534 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu ağaççığa bayılıyorum. Geçen hafta Mersin'e gittiğimde bir apartmanın bahçe duvarından sokağa sarkan bu muhteşem çiçeği birden görüverince ayağımın dibinde bir çeyrek altın bulmuşum gibi sevindim. Hele o kokusu yok muydu? Limon limon kokan mis kokusu... Apartman sakini 10 yaşlarında bir kız çocuğu benim hipnoz olmuş şekilde çiçeğe doğru yürüdüğümü göründe "Çiçeğimizi kopartmaaa!" diye beni uyardı ) Tabi ben dayanamadım ve kızı atlatıp bir tane koparttım İnşallah benim de bir gün bu ağaççıktan olacak, yetiştirme denemelerim azimle devam ediyor... |
|
|
|
|
|
#535 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-01-2013
|
sayın Manifestonun gönderdiği çelikler tuttu ama bırakın açmayı hala 1 karış boylarındalar.. bir türlü hızlı gelişmiyorlar. her gün bakıyorum uzadılarmı diye yok aynı |
|
|
|
|
|
#538 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer İnandıklı, Biz teşekkür etmeye geldik... Artık çiçekleniyoruz... İlk tomurcuklarımızı görmek beni ne çok mutlu etmiştir, bir düşünsenize Rengini bilmiyorum ama ne önemi var ki... Benim meleklerim çiçek açacak, ben rengini beğenmeyeceğim; mümkün olabilir mi?![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#540 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-06-2013
|
merhaba,ben yeni üye oldum.Bu bitki çok güzel.Fidanlıklardan ya da çiçekçilerden edinebilir miyim? Bu konuda bilginiz var mı? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| zafer inandıklı |
|
|