![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
çelikten mi üretiliyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-09-2011
|
Acaba oda ısısında Ekim-Kasım aylarında ekilen tohumlar çıkar mı?Ben dün bir kaç tane ektim de...inşallah tohumlar da sağlamdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sarı mis kokulu meleklerin borusu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
harika çiçek valla hayran hayran izliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz pembe karışıklı olandan çelik almak için, gideceğim İzmirin altını üstüne getireceğim ![]() Hırsız damgasıda yiyebilirim ![]() Yeterki çiçeğini göreyim ![]() Gerisi Allaha kalmış ![]() Hani derler ya ; Ya herro , ya merro ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bende hayran hayran izliyorum.Gerçekten çok güzel bir bitki ![]() Sn. Kaptanzst beyaz pembe karışıklı olan nasıl anlamadım aynı kökte hem pembe hem beyaz mı var acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçeklenme bitince, çeliğiniz yola çıkacak. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2007
|
Alıntı:
Siz diyorsunuzki bende pembebeyazı mevcut. 5+5 gün de üsküdarda gezerim. Çok merak ettim resimleri mevcutsa bizlerle paylaşabilirmisiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2007
|
Teşekkürler sayın İnandıklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eyvallah Zafer bey. Çok teşekkür ederim.Yatıp kalkıp o rengi düşünüyordum Benim omuzlarımda çok büyük bir yük vardı bu renk için. Onu kaldırdınız. Tekrar tekrar teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Bu da ilginç bir durum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
selam bay athena -asena evet bizde artik kisi avrupada gecirecegiz ****** bir hafta oldu döndük ama üzüldügüm bizik melek borazaninin üzerinde belkide 100,zün üzerinde cicegi vardi cicegimizi iceriye almamiz gerekiyordu maalesef cicekleri bitmeden budamak mecburiyetinde kaldik cicekleriyle budadik üzüldük ama dönmemiz gerekti bu yil bizi cok cok mutlu etti seneye türkiyeye gelirker Brugmansia Super Spot yani bu rengi getirecegim renk domates kirmizisi harika bir renk benimki sari renkti ama bazan kisiler bu ne kabakmi diye sordular insan üzülüyor ****** bu hicte kabak ciceginemi benziyor ama yapacak birsey yok türkiyede toplumun cogu kesimi cicege önem vermiyorlar ne cicegi olursa olsun onlar icin güzel bir cicekte olsa ottan farki yok seneye yine türkiyede bulusmak dilegimle saygilar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
bu çiçekte tohum alma zamanı ne zamandır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeye ektiğiniz çiçeğin sizin hoşunuza gitmesi önemli etraftaki kişilerin ne söylediği benim için pek önemli değil sizinde öyle olması gerekir. Bu sene sizinle görüşemedik ama inşallah seneye görüşürüz sağlıcakla kalın. Saygılar..... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben 10 günlük İzmir gezimde sayın Mavikartal bana beyazdan pembeye olan burugmansıa nın çelıklerını verdi. Onlarla eve dönerken sayın Zafer İnandık telefonla aradı ve çiçeğin çeliklerinden yollayacağını söyledi. Çok mutlu etti beni. Ben sahip olmak için çabalarken 2 yerden çelik alma şansım olmuştu. Neyse Zafer beye teşekkür ettik gönderiyi iptal ettik. İlgilenmesi beni çok ama çok mutlu etti. Ve bugünde sayın Athena-asena mesajla bilgi verdi. Onada teşekkür ederim. Kısaca Ben bu renge nasıl sahip olabilirim diye düşünürken, 3 arkadaştan destek görmem, buradaki dostluğun önemini açıklıyor.... Herkese gönlünce paylaşımlar arkadaşlıklar diliyorum. Allah herkese gönlünce versin. Varolun sağolun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
11 kasım sabahından itibaren, zaman zaman, geceleri sıfırın altına düşen sıcaklıklar ve başlayan donlar, benimkinin tüm yaprak ve çiçeklerini döktü. Mecburen budadım. Koruma altına aldım. köklerinin zarar görmemesi için dibine kalınca bir, yanmış ahır gübresi yorganı örttüm. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Orhan Bey; büyük ihtimalle toprak üstünde kalan dallar donacaktır. İsterseniz o dalları toprak hizasından kesip suda köklendirmeye alabilirsiniz. Hem çiçeğinizi yedeklemiş ve çoğaltmış olursunuz; hem de tedbir olur. Baharda çiçeğiniz kökten yeniden yeşerecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mersin'de yaşayan bir arkadaşım, üretmenin çok kolay olduğunu, yan sürgünlerden birini koparıp toprağa batırmamı önermişti. Onun bu önerisi üzerine, gövdenin ortalarındaki bir sürgünü, (sanırım eylül sonlarında!) koparıp dediğini yapmıştım. Gerçektende tuttu. Yani bir anlamda yedek var. Şimdi alt katta, tüm saksılı bitkilerimle birlikte koruma altında. ![]() ![]() Ancak, çoğaltma anlamındaki mantıklı önerinizi hiç akıl edemedim. 1 aralık' tada İstanbul' a döndük artık. Gerçi son günler, bahçe çevresini beton direklerle çevirme işleri, tüm günümü aldığı için bitkilerime çok fazla zamanda ayıramamıştım. Gelecek yıllara, kulağıma küpe oldu öneriniz. Sağolun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
bende bu enkte var ama bu yazin kirmizi super spot getirecegim renk domates kirmizisi ama avrupada bayaga pahalli kirmizi rengi 120 tl kadar fiyati ama kirmizisi cok cok güzel, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
burada bir kahve icilmezmi yani.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Bu çiçekden elinde tohumu olan varmı paylaşır mı bizimle Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Moderatör
|
Bu fotoğrafları görünce kıskandım. Benimkilerin hepsi dondu, o kadar sarıp sarmalamıştım oysaki. Şimdi sizinkileri hayran hayran seyreder oldum. Saksıya ekmek de pek istemiyorum, baş etmesi çok zor oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
meleklerin borazani
selam arkadaslar bu sene kimselerden ses cikmiyor ben avrupadan yaziyorum emekliyim yazi türkiyede geciriyorum en cok hoslandigim bahce ve cicekler birazda meleklerin borazani bu cicegin hastasiyim bu cicegin avrupada cok cok cesitleri var bu senede türkiyeye (4) renk daha getiriyorum gecen yil iki renk getirmistim bu yil cogaltacagim düsüncelerimi doga dostu arkadaslarla paylasayim dedim doga dostlarina saygilar................. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
zafer inandıklı |
|
|