![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Dogadan ümit kesilmez deyip diktim. Sonuclari paylasirim. Sans dileyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
meleklerin borulari
[QUOTE=athena -asena;970928] selam,athena -asena epeydir bir paylasimin yok neler yaptin bu yil cicekrin kisin soguk gecmesinden dolayi bayaga zarar gödü sanirim isi toparlamisindir benimkiler harika oldular,boyu üc metreyi gecti ve halanda büyümekte cicek acisi agostos ayinda biliyorsun sana kolay gelsin, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=tarabyali;1001616] Alıntı:
Geçen sene donan çiçeklerin yerine kışın budama yaptığım çeliklerden çoğaltıp dağıtım bile yaptım . Şuan bahçemde ekili olanlar da çiçek yok 10 lt lik damacana da ekili olan da 5 adet çiçek var. Sıcaklardan sebep bahçelerle uğraşmıyorum kendi hallerine bıraktım. Size de kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Kuruyan çiçekler kökten filiz verdiler ve ben 4 ayrı renk te fide sahibi oldum. Yedekleri bile var:=)) Kurumuş kökleri sulayınca 2 şer 3 er filiz çıkardılar. Bir tanesini söktüm topraktanç Kökler hala canlıydı ve oda açacaktı. Ama bana yeterdi aldıklarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Moderatör
|
http://www.agaclar.net/forum/964328-post293.htm Binlerce kez teşekkür ederim sayın Zafer İnandıklı. Haziran başında İstanbul'da olacağım, sizi rahatsız ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
maşalah hepinizin bitkileri süper görünüyor... ben de sahip olmak istiyorum bu çiçeğe acaba tohumdan mı yoksa çelik mi bulmalıyım... gerçi çelik alacak hiç bitki yok etrafımda... tohumdan denesek ne kadar zamanda çiçek açıyor bilgisi olan varsa ve bana yardım ederse çok sevinirim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sayın selis ve redsonia elimde 2 adet çelikten yetiştirdiğim küçük fidan var isterseniz yollarım. Yarın isterseniz resimlerini'de yükleyeyim ona göre karar verin. Tohumdan ne zaman çiçek açar bilemem ama çelikten yetiştirilenler o sene çiçeklerini açıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah da bisiklet gezisi için bahane çıktı ![]() Sabah sabah kampüsteki beyaz ve pembe bitkilerden birkaç çelik aldım.. Almira'nın dediğine göre sarısı da varmış.. Onu da buluruz ![]() Elimde 8 tane de tohumdan çıkanlar var.. athena -asena çok teşekkür ederim.. Sizin suda köklendirdiğinizi gördüm kalın dalları suya koydum.. Umarım çabuk köklenirler.. Yer gök melek borusu oldu yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Meleklerin borazanlarından biri çiçeklenmeye başlamış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Bu geçen sene de çiçek açmıştı bir de diğeri açsada rengini görsek ne güzel olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Oooo süpermiş Almira'cığım teşekkürler birde çiçek açarsa ohh mis gibi ama sarı olandan eksik galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
zafer bey sizede bahsetmistinya bu iki melek borularinin renkleri ayri ayri olmasi gerekirken ikiside ayni renkten geldi yapacak birsey yok sanirim gönderirken cicekleri karistirmislar saygilar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Bu renkler de çok güzelmiş sayın tarabyalı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
sayin (günebakan) aradigim renk domates kirmizisi idi ikisini bir ismarladim internetten ama ayni rek cikmasi beni cok rahatsiz etti almanyadaki ogluma telefon ettim oglu bu cicekci bana ayni renkleri gödermis oglum itibata gecmis adamda bahane var iklim degisikliginden olmutur demis yani bu bir bahane yapacak bisey oldugunu sanmiyorum gelirken 4 renk getimistim bakalim onlar nasil olacak henüz cicek acmadilar hosca kaliniz saygilar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Doğru haklısınız beklediğiniz renk çıkmayınca insan kendini hem kandırılmış hissediyor hemde hayal kırıklığına uğruyor umarım diğerleri istediğiniz renk çıkar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Arkadaşlar benim çiçeğim kırmızı örümcek oldu 1 tane yaprağı kalmadı elimden geleni yapıyorum tavsiye edebleceğiniz birşey varmı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
zafer inandıklı |
|
|