![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Ama çok açık yazılmış bu yazının nesini anlamadın da yukarıdaki gibi bir cümle kuruyorsun? Alıntı:
Lütfen dikkatli oku olur mu? ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Alıntı:
Şuan beni çok üzdüğünüzü belirtmeden edemiyeceğim. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=malina]yapayım[/B] deniyor. Karşılığında bilmem ne isterim denmiyor. Şu yukarda yazanıda demin farkedememişim. Böyle anlam çıkarmanız gerçekten çok üzücü. Aslında şuan çok şey söylenebilir fakat. Sadece şunu söyliyeceğim sitede herkes bir şekilde küstürülüyor . bonsaireef arkasından uyar11 sıra bende mi? Bunu hakkettik mi? Eğer hak ettikse açıkca buraya yazın bende bu siteyi terk ederim. Ama bazıları gibi birşey olmamış gibi davranamam. ben çiçek derken başkalarının aklına bilmem ne mi sorusu gelecek kadar yanlış anlaşılıyorsam orada durmam anlamsızdır bana göre... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın malina mesajımı yazalı yaklaşık 3 saat oldu siz zahmet edip bir cevap yazmadınız. Ben 42 yıllık hayatım boyunca hiç korkak olmadım, olanlardanda hoşlanmadım. Ve 42 yıl boyunca hayatımda ağaçlar net te yoktu bundan sonra olmamasınında çok bir eksikliği olmayacaktır mutlaka ne sizin için nede benim için. Birde tekrar belirtmek istiyorumki, siz bazı insanlara karşı kayırıcısınız. Bazı hataları görmemek için insanın kör olması gerekir. ****** ben sizin site dışı bağlantılarınızı bilemem bilsemde ilgilenmem. Çünkü bir site içindeyiz ve orda yaşadıklarımız söz konusu. Dediğim gibi korkuları sevmem, huzursuzluklarıda. Huzurum olmayan yerdede olmam. Buradan herkese sevgilerimi sunuyor ve sitenizden ayrılıyorum. |
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Alıntı:
Algılamakta zorlanışım, bunu ima etmiş olabileceğimi düşünmenizden, yoksa argoda Karşılığında bilmem ne isterim ifadesinin cinsel anlamda istemek olduğunu biliyorum. İyi de size bunu neden söyliyeyim ki? Benim de burada sataşma var demem gerekir ![]() Tabii ki ben sizin site dışı bağlantılarınızı bilemem, bilsem de ilgilenmem. Durum gerçekten komik. "Karşılığında bilmem ne isterim denmiyor" yerine yazılacak başka cümleler tabii ki olabilir. EB mi, orkide mi, torf mu ? Hepsini kapsayan ya da hepsine gönderme yapan anlamda "bilmem ne" kullanılmıştır. "Belden aşağı" muhabbetiyle hiç suçlanmamıştım. O da oldu ![]() |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|