Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahcıvan
Aslında şuan çok şey söylenebilir fakat. Sadece şunu söyliyeceğim sitede herkes bir şekilde küstürülüyor . bonsaireef arkasından uyar11 sıra bende mi?
Bunu hakkettik mi?
|
Konuyu bilmiyorum. Konu ile ilgim yok. Burada sadece benden bahsedildiği için yazıyorum.
Bahçıvan benim siteden bir süreliğine ayrılma nedenim küstürülme değildir. Bu konuda açıklama yapma gereği duyuyorum çünkü başkaları da o şekilde düşünebilir. Editörlükten ve sitede yazmadan bir süreliğine ayrılma nedenim tamamen ders çalışmam gerektiğinden kaynaklanıyor. Çok fazla zaman harcayıp sınavıma gereken önemi veremediğimden böyle bir karar aldım. Sınavımı kazanır kazanmaz tekrar sitede yazmaya devam edeceğim. Sizin anladığınız gibi bir küstürülme durumu söz konusu değildir.
Bu siteden yüzyüze görüştüğüm kimse yok. Herkes ile burada tanıştım ve burada muhabbet ediyorum. Ama öyle güzel dostluklarımız var ki bunu kesinlikle kaybetmek istemem.
Malina bu sitenin ayakta kalması için en çok çaba sarfeden kişidir. Bana her zaman destek olmuştur. Çok sıkıntılı zamanlarımda hep yanımda olmuştur. Bunuda buradan belirtmek istedim. Malina hep yanlış anlaşılıyor. Malinayı çok seviyorum. Diğer arkadaşlarımı da çok seviyorum. Burada bir aile ortamı var ve aile arasında bazen böyle tartışmalar olur ama küslük olmaz, olmamalı!