![]() |
|
![]() |
#1201 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yetişmişi var. https://www.ebay.com/itm/Hibiscus-schizopetalus-Gorgeous-tree-Nice-trees/123766601594?hash=item1cd110777a:g:lIQAAOSwpj1dzEd z Ben gönderemem. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2017
|
Alıntı:
Sizler bu Siteden Hibiscus temin ettiniz mi ? Geçen gün paylaştığım Hibiscus tomurcuğu hakkında görüşünüz nedir ? Sizlere sürekli bir şeyler sorup öğrenmek bilgi almak istiyorum kusuruma bakmayın.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Engin bey bu seçenek bize, size ve bana kapalı. eBay Türklere satmıyor çünkü Türk bankaları ve PayPal anlaşamadı. Talepte bulunan üye Oslo'da oturuyorum demiş, yani Türkiyede değil. Rahatlıkla bu çiçeği alabilir çünkü satıcı dünya çapında gönderim yapıyor. Norsk Yeni Üye Giriş Tarihi: 29-05-2014 Şehir: Oslo Mesajlar: 9 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Şimdilerde açan çiçekleri çapraz tozluyorum veya öyle yaptığımı sanıyorum sonuçları sizlerle paylaşacağım.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Ağaç Dostu
|
Benim favori Hibiscus um, çikolata rengi olan. Kışın seraya alıyorum, ama üç de yedek yaptım, ne yapayım, kaybetmek istemiyorum ![]() ![]() Yaz sıcaklarını çok sevmiyor, 3 çiçek birden görmek anca bu mevsim mümkün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Hazel Hanım harika görünüyorlar. Kahve tonları ve katlı oluşu çok güzel sağlıkla büyütün. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-12-2017
|
Bu da benim Japon Gülüm
Japon Gülü (Hibiscus rosa-chinensis) Nasıl yetiştirilir? Bakımı Nasıldır?https://nalan1907.blogspot.com/2019/...nsis-nasl.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Ağaç Dostu
|
Bu gülün tohumlarını bolca toplayıp getirmiştim. http://www.agaclar.net/forum/1577386-post1190.htm Geçenlerde tohumları incelerken elimden düşürdüm ve doğruca bir kase suya boyladı. Eh 48 sonra artık ekeyim dedim. 24 saat sonra sonuç bu ![]() bahçeyi düşünemiyorum, alev alev yanacak sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Merhabalar, Formu uzun uzun okudum , egede sıkça bulunduğunu görüyorum. Bende Nazilli'de bahçemde yoğurt kovasına 1 yıl önce dikmiştim. Bu sene çiçekler açmaya başladı. Bahçeye dikip büyümesini istiyorum. Ancak nasıl bir alandan hoşlanır. Güneş sever mi? Malum bizim buralar biraz fazla sıcak. Yoksa gölge bir yere mi dikmeliyim? Bahçemdeki açan çiçeği klasik içi sarı dışı kırmızı çiçeğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Saksıda daha fazla büyüyemeyen ve balkonda sürekli böceklenen kırmızı katmerli japon gülümü geçen sene Saroz'daki bahçeye aldım. Kışın korumaya almama rağmen kurumuş fakat kökü sağlam kalmış olacak ki tekrardan yeşermeye başlamış. Umarım dolu dolu açtığını da görürüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2020
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2020
|
2 yaşındaki japon gülüm cok seviyorum bu çiçeğimi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Ağaç Dostu
|
Yeni bebeğim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Ağaç Dostu
|
Bu hibiscusun adını bilmiyorum. Yaprak yapısı da farklı. 2019 yılında Tasos( Taşöz) adasını ziyaret ettiğimde son gün tohumunu almıştım. Şimdi 5 bitki var. Hepsi farklı boyda. En çok yerini seven bu ![]() İyi ki almışım. Satın da alırdım da çiçekçi göremedim. Yunancam da şu anki kadar iyi değildi zaten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzelliği sevmemek ne mümkün... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |