agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Buralardan Çekip Gitmek (Ev yapımları)
(https)

Beğeni Düzeni224Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-01-2012, 09:40   #11
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Sn.Hosseda,

Anladığım kadarıyla firma numune vererek üniversite laboratuarına çeşitli ölçümler yaptırmış. Normalde evet, ne miktarda numune verildi, hatta neyin içinde verildi gibi şeylerin de yazması lazım ama yazmamışlar. Bunun dışında yanma sınıfı ve yapışma ile ilgili de ölçümler gördüm.

Isı iletkenlik değerine göre bu malzemenin diğer yalıtım levhalarından üstün olma şansı hiç yok. Değer bakımından benzer ya da yaklaşık, ama sonuçtaki hacim malzeme kalınlığı ile sağlanamadığı taktirde toplam ısı iletkenlik direnci elde edilemiyor.

İki önceki mesajımda yazdığım gibi, ille bu malzemeyi kullanacaksanız ve 3-4 santim malzeme kalınlığına çıkılamıyosa içten uygulamanızın size nisbeten faydası olur.

(bu arada fırsat bulursam firma merkezini arayıp teknik biriyle görüşsem ve nasıl oluyor da 2mm sürülerek benzer birim değere sahip 4cm kalınlığındaki başka malzeme ile aynı izolasyona sahip oluyormuş sorsam diyorum)

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025