![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-07-2009
|
iyi akşamlar tüm gönül dostları..her seferinde olduğu gibi foruma ve bu sayfalara bakarken eski yazılanların da şöyle bir üzerinden geçiverdim..Ne kadar güzel bir yere üye olmuşum ben yahu.. demekten de bir kez daha kendimi alamadım..sayın meyvelitepe yi,ozi nin bahçesini,kazım polat ı,hoşseda yı ve birçok dostları sevgi ile andım yeniden... sayfaya üye olunan tarihlere bi baktım da..hoşsedayı elealalım 2007 de ilk üyeliğini yaptığında acaba hayallerinde bir taş ev varmıydı? ya da 2013 e gelindiğinde bu harika evi yapmış olarak bizi tecrübesi ile aydınlatacağını öngörebilmektemi idi...hayat hepimize bazen acı bazen tatlı sürprizler yaparak akmaya devam ediyorr.bu gece buraya kendim ve ailem adına güzel bir haberi sizlerle paylaşmak için misafirim..allah nasibederse sıra galiba bana geldi şu inşşaata başlama konusunda...usta ile el sıkıştık,büyük bir aksilik olmaz ise ekim ortası gibi biz de başlıyoruz küçük taş evimizin serüvenine. dostlarımdan tek ricam dualarınızı eksik etmeyiniz..ve buradaki tüm üyeleri günü geldiğinde fotoğraflarla ve yazmayı düşündüğüm metinlerle aydınlatmaya çalışma sözü veriyorum... sevgiyle kalınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|