![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2013
|
Alıntı:
Ben daha 21 yaşındayım evlıyımde İnşaatta çalışmakdayım kalıp&duvar Bursada oturuyorum ve hıcbır arazımız tarlamız yok yani sıfırdan alıcam herseyı Ben dusundumki donumu ucuz tarlalar var 20 bın tl ye 10 dunum bir tarla almayı donumune 250 tane ekıp 2000 kavak fidanı &500 tane kadada cevız agacı ekmeyı tamammen kerestelık boyuna gıtmesını ıstıyorum meyvesınde degılım yanı 10 sene bekleyebılırım Soylekı tarla alıcagım yer bana 50km olacak uzaklık ve pek sulamaya gıdemeyebılırım yaz gunlerı haftada 1 gıdılır ama kış gelınce gıdılmez Fidanı ıle bırlıkde 30 bın Tl param var ve cok parası olan bır ınsan deılım yanı bu işden hesaplamalarıma gore baya karlı cıkıyorum ve bu arada babam Bahçivan Tek sorunumuz para kredi cekıcem 30 bın Tl ye kadar lımıtım var sızde gırılırmı yapılırmı degermı bu işe ? pişman olmam deılmı? |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Ceviz de öyle..çok sık dikilmez bu ağaçlar.. Siz bu konuları biraz daha okuyup araştırın ve öyle karar verin.. Yalnız, kavak gibi yatırımlar sizin yaşlarınızda çok güzel yatırım olabilir.. Bakımı, masrafı çok az.. İleride emekli ikramiyesi gibi olur size.. Almayı düşündüğünüz arazi münbit ve sulak ise 10 değil ama 14-15 yaşlarında 40 santim kalınlıkta kavak yetiştirebilir.. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2013
|
Alıntı:
6x6 yanı dıger yanına önüne arkasına 6 metre yakınında kavak olmaması anlamınamı gelıyor bu mesafe cok deılmı bır donume 30 40 adet :S Benım aklımda 2000 kavak 500 adet cevız agacı ekmek vardı tamamen kerestelık veyada odunluk ıcın ama tabi kerestelık ıcın oncelıkle |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-11-2013
|
kavak
kavakçılık artık hiç para yapmıyor hiç zahmetine değmez.Sulama durumunuz var ise zaten daha çok getiri sağlayan ürünler değerlendirelebilir. |
|
|
|
![]() |
|
|