![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bir bahçede gördüğüm bu bitkinin adı nedir?
Eklenti 54972 |
Bu pelin otu'na benziyor Sebo.
|
Bence de Artemisia gibi.
|
1 Eklenti(ler)
Ekte resimdeki tohum nedir acaba .
Ben bir yerden almıştım ama hatırlamıyorum. |
3 Eklenti(ler)
Merhaba herkese iyi bayramlar ,bu çiçeklerin ismini bilen birisi bana yardımcı olabilirmi acaba ?1. resimdekini yazın bir arkadaşımdan alıp dikmiştim. sedum cinsi olabilirmi?
Alttakinide ,dal olarak , 2 ay gibi bir sürede suda inatla ve sabırla köklendirdim. toprağa alalı bir ayı geçti. on gün poşet giydirdim. iyi görünüyor tuttu galiba, meyve bile verdi. Ama ismini bilmiyorum. |
4 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitki bahçemizde, süceyrat alt flora olarak dikmiştim, çiçeği bu yıl güzel ve dikkatimi çekti ama adını bilmiyorum. Bilenler vardır herhalde!
|
Alıntı:
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DG |
|
Teşekkür ederim arzu hanım, meyvesi yenilebiliyormu acaba ?
|
Arzu Hanım teşekkürler, Linkten de baktım, benzeyen aynı tür var.
|
Alıntı:
Bildiğim kadarıyla meyvesi yenmiyor Hakan Bey. Zaten içi tohum dolu. |
1 Eklenti(ler)
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar,resimdeki çiçegin ismini bilen arkdaş varmı vede nasıl temin edebilecegi hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
|
Allium Giganteum. Yapı marketlerde soğanları satılıyordu. Yetiştirilişi aynı Lale gibiydi unutmadıysam.
|
Bitkinin adı nedir
2 Eklenti(ler)
Selamlar. Yaklaşık 10 yıldır baktığım bu bitkinin adını söylerseniz sevinirim.
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitkiyi tanıyan var mı?Ormanlarda sık rastlanan bir bitki.İsmini merak ettim.Şimdiden teşekkürler=)
|
Crataegus sp. Alıç
|
1 Eklenti(ler)
merhaba arkadaşlar,
Kara bubuş denilen bu yemişin varsa diğer adlarını merak ediyorum. |
Nihal'in sorduğunun yaprağı alıç, ancak buna siyah alıç diyorlar ama meyvesi yeniyor mu acaba.?
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim ilginize herbaryum
|
Sn. Nariçi ben yedim değişik bir tadı var.Zehirlenirim diye korktum ama...(annemin yenir demesine rağmen)=)
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeği ananem 4-5 ay önce ekmiş tutmuş 1 kere çiçek açmış ama büyümüyormuş bana sen al bak dedi ismi nedir
(çiçeğin yanını tavuk gagalamış biraz fotoğrafta belli oluyor ) |
Alıntı:
|
|
Yılbaşı çiçeğini biliyorum bu hiç benzemiyor
|
Alıntı:
|
Ben ithal yılbaşı çiçeğinine benzettim Elif Hanım, başka bir türse arkadaşlarımız tanımlayacaktır...
Sevgiler ;) |
Sn. Sebahattin sargın bu fotoğraflarda yılbaşı çiçeğini andırıyor gece oldugu için fotoğraflar güzel çıkmadı yarın tekrar çekip ekliycem..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025