![]() |
1 Eklenti(ler)
Yıllardır bahçemde olan bu bitkim, çok yıllık, 60-80 cm arası boylu, kökten ayırma yöntemi ile çoğaltabildiğim hafif kokulu bir bitki. Resmini gönderdiğim çiçeğin pembesinin yanısıra beyaz renklisi de var. Adını bilmiyorum.
|
Alıntı:
Dikenli kabak = Çoko = Sechium edule |
Bu orkidenin türünü bilen varmı acaba?
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Bu orkidenin türünü bilen varmı acaba? "Dendrobium Compactum" olabilirmi? Herkese selamlar... |
adalet yağcı ne demek arkadaşım ama nasıl ulaşacak sana bunun tohumuda var özelime adres yaz zarfa koyup göndereyim tamam
saygılar |
arkadaşlar resimleri çekerken karşıdan çekin kafadan çekmeyin 2 3 m olunca daha belirgin olur
|
Alıntı:
esenkalın saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim oceanheart...
|
1 Eklenti(ler)
bu çiçeklerin adını bilen var mı?
nasıl bakım gerekiyor. |
Çiçeğiniz fittonia
|
Alıntı:
|
Bu ne agacıdır
2 Eklenti(ler)
Genıs yaprakları var ıncırden daha buyuk ve agaç oldukça uzun cokda güzel bir görüntüsü var tesadüfen bir okulun bahçesinde gördüm üzerinde kabuklu meyvelerı var vede açmamıs olan tomurcukarda bulunuyor ben anak bır dal ve kabuklarını aldım resımını çektim bu ağacın adını bilen varmı ve nasıl elde ederiz acaba tesekkurler
|
Paulownia (pavlonya) mı acaba?
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu soğanlı bitkinin adını bilemedim. Lale mi Nergis mi **** zambakgillerden mi?
Kenarda bekleyen boş saksıların birinden çıktı. |
2 Eklenti(ler)
bunun adı nedir?
|
Suzan Hanım ilk resimdeki Syngonium / Fil Kulağı
İkinci resimdeki bitki hakkında bir bilgiye sahip değilim ama yaprakları sukulent yaprağı gibi duruyor. Habibe Hanım ben laleye benzettim yapraklarını, Kocaeli festivalinden lale soğanı aldıysanız onlar olmasın sakın? |
teşekürler sayın sargın
|
1 Eklenti(ler)
bunun adı nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Son olarak sorduğunuz bitki ise sanırım bir Gazania-Koyun Gözü Çiçeği... Bu başlıkta sadece bitkilerin isimleri belirlenir, bitkiler hakkında bilgiler ve sorular ise bitkilere ait başlıklar altında paylaşılır... Sevgiler ;) |
Tarçın bitkisi
1 Eklenti(ler)
Bunu aldığım satıcı bitkinin isminin "tarçın" olduğunu söylemişti. Yapraklarına dokununca da mis gibi tarçın kokuyor. Ama tarçın bitkisini internette arattığımda karşıma başka fotoğraflar çıkıyor. Bunun adını ya da Latincesini bilen varmı?
|
5 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir acaba, arkadaş hypoestes diye göndermiş ama,hiç benzemiyor.çok farklı ve özel bir bitki,bütün dallarından kökler çıkıp toprakla buluşuyor,çok dokunulası yumuşak yaprakları var...
|
Sanırım bitkimi bilen,tanıyan yok...kimseden ses çıkmadı...azimle bekleyeceğim...
|
Selaginella sp. sanırım
|
Sayın Herbaryum, çok teşekkür ederim,evet selaginellaymış...başlık altında aratınca bitkimle ilgili bilgilere ulaştım.:rolleyes:
|
bitkinin türü nedir?
2 Eklenti(ler)
bitkinin türü nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
Ruscus sp.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025