![]() |
5 Eklenti(ler)
Bu sukulentlerin adları nedir ?
6. Sedum ? Eklenti 452103 7.Kalanchoe marmorata Eklenti 452104 8. Sedum pachyphyllum Eklenti 452105 9. Crassula nudicaulis var. Nudicaulis Eklenti 452106 10.Kalanchoe fedtschenkoi Eklenti 452107 |
Alıntı:
2-Echinopsis subdenudata 3-Stapelia sp. 4-Sedum sp. büyük ihtimal Sedum ochroleucum 5-Cotyledon orbiculata v. undulata |
Alıntı:
teşekkürler..Sormak istediğim iki husus : 1-Pachyveria glauca dediğiniz sukulentin yaprakları pırlanta gibi pizmatik kesimli, acaba Pachyphytum compactum olabilir mi ? 2-Sedum sp. büyük ihtimal Sedum ochroleucum dediğiniz seduma googledan baktım, bendekinin yaprakları kısa ve sert, hatta buddhta temple'ın küçük hali gibi görünüyor. Kıymetli görüşlerinizi beklerim... Saygılar |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sedum
Mustafa Abdal Merhaba arkadaşlar. Bu succulent'in adı/alt türü nedir ? Bitki konusunda tecrübesi olan varsa, uzun süre yaşatamıyorum, nedendir ? |
pazar günü gittim 1 tane crassula ovata aldım(hobbit) bitanede adını bilmediğim ve bulamadığımk bir kaktüs daha acaba crassulayı simdi bir dalını kopararak çoğaltabilrmiyim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Merak ettiğim, alt türü nedir acaba biliyormusunuz ? Ayrıca önceki yıllarda hem güneş altında hem gölgede çeşitli denemeler yaptım ama en büyük gelişmeyi bu yıl kaydettim.İlk defa bu kadar çoğaltabildim (tek kökten). |
|
1 Eklenti(ler)
Haworthia sp.
Mustafa Abdal |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu sukkulent midir ? ve ismi nedir acaba
Eklenti 460956 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ben bunu hep lithops optica rubra sanmıştım ama sanırım değil.
Acaba adı nedir? Aizoaceae sp. Mustafa Abdal |
bu yavru bitkinin adı nedir ?
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Fotoğraftaki sukuletin adını öğrenebilir miyim? =)
Alıntı:
Sedum Praealtum sakdağ Çok teşekkür ediyorum Sayın Sakdağ . =) |
Alıntı:
Sedum praealtum. |
1 Eklenti(ler)
|
Bu bir kalanchoe çeşidi. Kalanchoe laciniata olabilir, bendeki benzerini bu şekilde isimlendirmişim.
(Alıntı yapmayı es geçmişim. Sevgili Sdurul'un sorusuna cevabımdır. ;)) |
1 Eklenti(ler)
|
Haworthia sp. belki Haworthia retusa
|
1 Eklenti(ler)
Bunun adını: Aloe Arborescens olarak öğrendim. Yalnız görsellerde pek benzetemedim. Lütfen düşünceleriniz alabilir miyim ismi konusunda?
Şimdiden çok teşekkür ederim: |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Echeveria ama alt türünden emin olamadım...
Eklenti 467312 |
Alıntı:
Aloe ciliaris. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025